Annonce

Tema: Kroppens gode og dårlige dufte

Kroppen kan producere mange forskellige lugte. Der er dem, vi kan lugte – som for eksempel prutter, bøvser og dårlig ånde. Og der er duftstoffer, som vi opfatter ubevidst, og som har betydning for, hvilken partner vi vælger. God fornøjelse med ugens mere eller mindre velduftende tema.


Kroppens dufte og signalstoffer

Måske faldt du for hans smukke øjne eller hendes lyse flotte hår. Men faktisk er en persons kropsdugt også af afgørende betydning, når vi vælger partnere.

Kroppens lugte

Hvad sker der med de prutter, vi ikke slår. Hvorfor lugter sved? I denne artikel sætter vi fokus på nogle af de mindre flatterende lugte, kroppen producerer.

Når sveden er en plage

Nogle mennesker sveder så meget, at de må skifte tøj flere gange om dagen. Heldigvis findes der dog nogle midler, som kan hjælpe med at dæmpe sved-tendensen.

Dårlig ånde

Cirka hver femte dansker lider på et eller andet tidspunkt af deres liv af dårlig ånde. Det skyldes ofte dårlig mundhygiejne, men kan også være tegn på sygdom.

Dårlig lugt efter samleje

Ved samleje med min kæreste opstår der en meget ubehagelig fiske-agtig lugt, når sæden et par timer efter stadig løber ud. Hvorfor opstår denne lugt?

Temaer i 2010:

Temaer i 2009:

Aktuelt

Annonce