Annonce

Derfor er vi vilde med mom-bodyen!

Nul rynker eller grå hår. Fyldige hofter, bryster og bagdel men smalle hofter for den perfekte timeglasfigur. Kravene til kvinders udseende er mange, men hvor stammer de fra? Og hvorfor snakker vi ikke også om en "mom-body", når vi for tiden hylder den (af)slappe(de) "dad-body"? I denne uge gør vi!

Her kommer vores skønhedsideal fra

Hvorfor hyldes det slanke, mens overvægt er ildeset? Hvad skyldes fascinationen af den såkaldte timeglasfigur, og har det altid været sådan? Skønhedsidealer ændrer sig konstant og har både rode i kulturelle og biologiske forhold.

Kan rynker være sexede?

Anti-aldringscreme eller rynkecreme er en massiv forretning, men mange af produkterne har ingen dokumenteret effekt. Hvis du vil bevare en sund hud, er det vigtigste at beskytte den mod sollys og undgå rygning. Og husk, at en sund hud sagtens kan have rynker!

Når man har liiidt ekstra på sidebenene

Overflødigt fedt hos kvinder sætter sig primært på balder og hofte, hvordet hos mænd sætter sig på maven. Som kvinde kan man af æstetiske grunde ønske sig slankere, men den gode nyhed er, at fedtfordelingen hos kvinder typisk er mindre sundhedsskadelig end hos mænd.

Karisma kan du ikke få hos plastikkirurgen

Selvom mere end 90 procent af vores kommunikation er non-verbal undervurderer mange, hvor meget personlig udstråling betyder. Udstråling kan man ikke købe sig til, men man kan træne det. Se de syv tip til en bedre udstråling her.

Størrelsen betyder ikke noget

Undersøgelser har vist, at de fleste mænd ikke tillægger størrelsen på bryster stor betydning. Alligevel er mange kvinder utilfredse med deres bryster, men hvorfor?

Sidst opdateret:

Annonce