Annonce

Tema: Motion livet igennem

Skolebørn og motion

Fysisk aktivitet er med til at forebygge livsstilssygdomme og har betydning for børn og unges aktuelle sundhed og trivsel. Læs mere her om, hvor meget skolebørn bør dyrke motion.

Skolernes motionsløb - ud i naturen

Naturarealer skal fremover spille en større rolle, når børn og unge skal ud at bevæge sig. I forbindelse med skolernes motionsløb på fredag sætter Skov- og Naturstyrelsen fokus på motion i skoven i hele uge 41.

Kom godt i gang med motionen

Du behøver ikke at træne som en verdensmester for at høste udbyttet af en aktiv livsstil. Her kan du få nogle gode råd til, hvordan du kan få pulsen op i hverdagen.

Løb dig i form uden skader

Alle kan lære at løbe og blive så glade for det, at de opnår langvarig succes. Det handler om at finde den rette motivation, have realistiske forventninger og sætte sig et konkret mål.

Motion efter 60

Når ældre dyrker idræt, skal de træne efter de samme principper som alle andre grupper under hensyntagen til de skavanker, de har pådraget sig igennem livet. Få tips og idéer her.

Lad kroppen arbejde - hver dag

Det er en myte, at ældre ikke har godt af at anstrenge sig kropsligt. Sundhedsstyrelsen anbefaler 30 minutters "almen motion" for alle - også ældre mennesker.

Spørg lægen om motion

"Skal min fodbold-aktive søn have kosttilskud?" spørger en mor Netdoktors lægepanel. Læs svaret og en masse andre spørgsmål i Netdoktors brevkasse.

Debat om sport og motion

Skriv med i debatten om sport og motion, hvor du både kan læse andre brugeres gode råd eller udveksle erfaringer med andre om din træning.

Tidligere temaer

Annonce