Annonce

Sådan overlever du festivalen

Sådan forebygger du tømmermænd

Ingen festival uden øl. Og selvom det er hyggeligt at drikke med vennerne, så er det ikke altid så sjovt at vågne dagen efter. Få fire gode råd til, hvordan du undgår tømmermænd her.

Pas på ørerne

Vi skal selvfølgelig høre en masse god musik, når vi er på festival, men vores ører kan godt tage skade af den høje musik. Kig med her og find ud af, hvad der sker med vores ører, hvis vi bliver udsat for for meget støj.

Undgå at blive solskoldet

Der kommer selvfølgelig en masse sol, når vi nu drager på festival. Selvom mange af os er blevet gode til at huske solcremen, så er der stadig nogen der ender med at blive solbrændt. Ved du, hvordan du passer godt på din hud?

Husk kondomet!

Det kan jo ske, at man har lyst til at bruge teltet til andet end at sove i. Derfor er det en rigtig god idé at pakke nogle kondomer i tasken. Ellers kan man få sig nogle ubehagelige overraskelser, når man kommer hjem.

Kan du udøve førstehjælp?

Du ved aldrig, hvad der kommer til at ske på en festival. Ved du for eksempel, hvad du skal gøre, hvis du oplever én, der får et hjertestop? Bliv helt klar til at hjælpe andre i nød ved at lære de fire grundprincipper til førstehjælp.

Derfor er stoffer farlige

Der findes mange forskellige stoffer, og de er alle skadelige for din hjerne. Har du styr på forskellen mellem hash, kokain og heroin?

Temaer i 2012:

Tidligere temaer:

Annonce