Annonce

Sådan passer du på hjernen

Sådan fungerer din hjerne

Ved du hvor din hukommelse sidder? Eller hvilken del af hjernen, der styrer din motorik? Kig med her og bliv klogere på din personlige computer.

Tics opstår i hjernen

Tics er ufrivillige sammentrækninger, som opstår i det centrale nerveforløb i hjernen. Tics kan være ganske uskadeligt, men for nogen er det en sygdom, som kræver behandling.

Undgå hovedpine – 6 gode råd

Nogen gange har vi hovedpine, og det kan være ubehageligt. Men der er faktisk ting, som vi selv kan gøre, for at undgå at opleve den generende tilstand.

Hold hjernen skarp

Det er vigtigt, at vi holder vores computer skarp hele livet. Du kan styrke din hjerne ved hjælp af motion, musik og sprog. Hvordan motionerer du din hjerne?

Et godt råd: Pas på i skoven

Skovflåten sidder i toppen af det høje græs og venter på at finde et nyt sted at bo. De kan bære bakterier med sig, som i værste fald kan give hjernebetændelse. Få gode råd til, hvordan du fjerner de farlige flåter her.

Deltag i debatten

”Jeg er en kvinde på 38 år som døjer med hovedpine daglig og får migræne anfald nogle gange om måneden.” Har du det på samme måde? Så deltag i debatten her.

Temaer i 2012:

Tidligere temaer:

Annonce