Annonce

Klar til skolestart

Om en uge er de danske skolegårde atter fyldt med børn. Forældre og skole skal tage de nye skolebørn i hånden - for selvom det er spændende, er det også overvældende at starte i skole.


Tips til en god skolestart

Få tips til, hvordan du bedst forbereder dit barn til skolestart. Man kan som forældre selv gøre meget for, at starten bliver vellykket.

Hjælp skolebørnene i trafikken

Skoledagen starter allerede på vej til skole. Men børn på 6-7 år kan ikke overskue, hvad der er farligt i trafikken. Det skal du som forælder hjælpe dem med at lære.

Fra debatten: I tvivl om skolestart

”Vil egentlig bare hører Jer hvor om Jeres barn skal starte i skole i 2009 eller 2010? Vi er stadig lidt i tvivl om hvorvidt Jakob skal det ene eller andet.”

Fra debatten: Vil ikke i skole

Vi har en sød og dejlig dreng på 6 år der netop er startet i skole her d. 11/8. Men han VIL ikke derhen, det er en super skole med super gode lærere. Gode råd modtages meget gerne.”

Vanskelig indlæring

Hvis børn har problemer i skolen, vil det i næsten alle tilfælde blive opdaget af skolen, der vil kontakte forældrene. Der kan dog være situationer, hvor børn hjemme giver udtryk for, at de er kede af forhold i skolen, og hvor skolen intet har bemærket.

Tidligere temaer:

Annonce