Annonce

Slip af med de overflødige kilo

Lev let med motion og tab dig

Oplever du, at det er uoverskueligt at motionere i din hverdag? Netdoktor giver dig tips til, hvordan du gennem en forholdsvis lille træningsindsats kan tabe dig - på den langtidsholdbare måde.

Tab dig på maven

Med fedme følger en masse gener og sygdomme. Hvis man har overflødige kilo på maven kan det særligt betale sig at tabe sig, fordi fedtet her disponerer mest for hjertekarsygdomme og sukkersyge.

Hjælp dit overvægtige barn

Netdoktors specialister stiller skarpt på overvægt hos børn, som desværre er et stigende problem med store konsekvenser for det enkelte barns trivsel og sundhed. Læs artiklen og find ud af, hvordan du kan støtte og hjælpe dit overvægtige barn.

Lækker slankemad - sådan!

En sund og lækker slankekost består blandt andet af groft brød med kerner, brune ris og en masse frugt og grønt. Husk særligt de grove grøntsager, såsom gulerødder, blomkål, broccoli og ærter. Se her, hvordan man sammensætter en sund slankekost.

Beregn dit BMI-tal

Mange tror fejlagtigt, at de vejer for meget. Man kan godt være bedre polstret end reklamemodellerne uden at være overvægtig. Her kan du teste forholdet mellem din vægt og højde og få svar på, om du er overvægtig.

Tidligere temaer:

Annonce