Annonce

TEMA: Smid julekiloene

Få tjek på dit BMI

Hver tredje voksne dansker er overvægtig. Ved du, om du er en af dem? Udregn dit BMI-tal hurtigt og enkelt med vores BMI-beregner og se, hvor du placerer dig på skalaen.

Det er okay at være grov

Mange, der ønsker at tabe sig, fokuserer på at skære sukkeret væk fra kosten. Men det er ikke den hurtigste vej til en sundere kost og et varigt vægttab. Læs vores kostguide her.

Tynd men stadig fed

Selv om du ikke umiddelbart vejer for meget eller har for højt BMI, er det stadig muligt at have for høj fedtprocent. Tyndfedme øger risikoen for hjertekarsygdomme og type-2 diabetes, men hvordan ved man, om man er tyndfed, og hvad gør man ved det? Find ud af det her.

Når overvægt også tynger sindet

Når man taler om overvægt, er fokus ofte på den fysiske sundhed, men mange overser den psykiske belastning, den overvægtige ofte oplever. Det drejer sig ikke kun om lavt selvværd, men også om, at mad ikke kun er til gavn - men også til trøst.

Test din sundhed

Er du i den gule, grønne eller røde zone, når det gælder kost og motion? Har du en æble- eller en pærekrop? Med Netdoktors store sundhedstest kan du tage pulsen på dit helbred.

Annonce