Annonce

Søvnløs i september?

Sommeren er slut, og vi er tilbage til hverdagen, med alt hvad den indebærer af arbejde, stress og dårlige vaner. Bekymringer kan hobe sig op, når man skal have alting til at fungere sammen. Det munder for mange ud i et anstrengende søvnbesvær, der kun forværrer situationen. Læs med i vores tema om søvnbesvær og find løsningen.


Søvnløs? Så prøv det her!

Når du er nået til får nr. 645, så er det på tide at prøve noget andet. Her kan du finde nogle gode råd, som du måske ikke har hørt før, til hvordan du kan hjælpe Ole Lukøje godt på vej.

Slap ordentligt af før sengetid

Mange ligger og bekymrer sig, når de ligger i sengen om aftenen. Og så begynder de at spænde. Derfor kan det være en rigtigt god idé at lære sig selv en effektiv afspændingsteknik.

Balance i om dagen kan give ro om natten

Er søvnbesvær et problem, du tumler med hver aften? Så er der måske noget i vejen med din hverdag. Sofia Manning giver gode råd til, hvordan du skaber balance og ro i din hverdag, og det kan hjælpe til dig til at få ro om natten også.

Eksperterten hjælper en søvnløs spørger

Træt og udmattet efter arbejdet. Intet overskud til at lave aftensmad. Tidligt i seng hver aften og så – Søvnbesvær! Lyder det som noget, du kan genkende? Læs hvad eksperten svarer vores spørger.

Læs brugernes erfaringer

Der findes andre med søvnproblemer. Læs deres historie og del dine egne erfaringer på vores debat.

Temaer i 2010:

Annonce