Annonce

Giv din krop et sommertjek

Sommeren er en perfekt sæson at starte ny livsstil på. Det er nu, man kan finde alle de friske grøntsager og motionere udendørs. Så spring ud i det - få her gode råd til hvordan.


Madtrends - hvad skal vi tro på?

Selvom vi har officielle kostanbefalinger, er mange af os usikre på, om vi spiser og drikker det rigtige for at holde os sunde, fordi medierne fylder os med modstridende oplysninger. Vi bliver forvirrede – hvad skal vi tro på?

Er du sukker-junkie?

Sukker øger kalorieindholdet i din mad. Og da sukkeret er blottet for sunde vitaminer og mineraler, er sukker også tomme kalorier, der ernæringsmæssigt blot giver energi og altså kan ende på sidebenene, hvis man ikke tænker sig lidt om.

Hvad får jeg ud af at motionere?

Motion er ikke bare surt slid. Det er en af de bedste langtidsinvesteringer, du kan give dig selv og din krop. Få her de 5 bedste grunde til komme i gang.

Test dit BMI, og se, om du bør tabe dig

BMI er en test, der udregner et tal, som fortæller noget om forholdet mellem din vægt og højde. Prøv det selv her…

Sommermad til familien

Sommeren er blevet varm og appetitten er måske lidt mindre. De fleste har i hvert fald lyst til noget friskt, der ikke giver en for tung fornemmelse i maven. Forældrene fra Alt om Børn skriver her alle deres bedste tip til lækker sommermad.

Temaer i 2010:

Annonce