Annonce

Tema: Stress ned i julen

Symptomer på stress

Vi får alle forskellige grader af symptomer, når vi er stressede. Læs om de hyppigste stresssymptomer og vær opmærksom på din egen krops signaler.

Få balance i hverdagen

Styrter du rundt fra tidlig morgen til sen aften for at nå det hele? Er der hverken tid nok til job eller familie? Få svar fra lifecoach Sofia Manning om, hvordan man finder balancen i sit liv.

Sådan forebygger du stress

Både på arbejdet og i privatlivet kan stress blive en kronisk tilstand, der er svær at slippe af med. Men der er alvorlige risici ved længerevarende stress. Læs mere om, hvordan du forebygger stress.

Stressfri jul med mave på

Er du gravid, har du den bedste undskyldning for at stresse ned i julen. Babyklubben har samlet en række søde og spøjse tips til, hvordan du kommer stressfri igennem juledagene med mave på.

Debat: Sunde råd til jul

Julen står for døren, og Netdoktors debat er fuld af gode idéer til, hvordan du kommer sundt og godt gennem juledagene. Læs de mange gode råd og del dine egne bedste stressfri tips i debatten.

Debat: Er du blevet stresset?

Er man blevet stresset, så er det godt at dele sine bekymringer med andre i samme båd. Brug Netdoktors debat om stress og mød ligesindede.

Tidligere temaer:

Annonce