Annonce

Succesfuld sommerferie

Før du rejser

Der er mange ting man skal tage højde for, inden man rejser. Medicin er en af dem. Her er den nødvendige huskeliste med de nyttige oplysninger, du mangler til forberedelsen af den perfekte rejse.

Sikker i solen

Omtrent hver tredje dansker har en sart hudtype med øget risiko for at blive skoldet i solen - og solskoldning øger risikoen for hudkræft. Læs om, hvad du skal kræve af din solcreme, for at den kan beskytte dig mod solstrålerne.

Børn med på rejsen

At rejse med børn kan give mange gode og positive oplevelser. Men børn er ikke blot 'små voksne', og det kræver særlige hensyn og god planlægning at tage børn med ud i den store verden. Læs de hyppigste rejseproblemer, og hvordan du løser dem, her.

Ældre rejsende

Alderen sætter ingen absolutte grænser for at deltage i rejseaktiviteter. Imidlertid bør den ældre rejsende tage en række vigtige forhold under overvejelse og vurdering forud for udlandsrejser. Netdoktor har samlet nogle praktiske råd til dig her.

Vaccinationer i forbindelse med udlandsrejser

Når du rejser ud i verden, kan du blive udsat for smitsomme sygdomme, der kan være mere eller mindre farlige. En lang række af dem, men ikke alle, kan forebygges med vaccination eller medicin. Læs her hvilke sygdomme, du kan blive vaccineret mod i forbindelse med udlandsrejser.

Tidligere temaer:

Annonce