Annonce

Husk lige tandbørsten!

Dine tænder skal holde hele livet, og kun ved at passe godt på dem kan du vedholde et flot smil og undgå ødelæggende problemer så som huller og tandkødsbetændelse.


Tandpine

Tandpine er en ganske forfærdentlig smerte, der kan være tegn på flere forskellige problemer i mund eller tænder. Man bør derfor altid gå til tandlægen, hvis man pludselig får en uudholdelig tandpine.

Kroner og broer

Ja, det er rigtig, at kroner og broer er en større udskrivning. Men det er en god investering, da broer og kroner i gennemsnit kan holde mellem 20 og 25 år.

Dårlig ånde

Cirka hver femte dansker oplever at have dårlig ånde. Her er ikke tale om almindelig morgenånde, men snarere et problem, som kan blive ret stort både for den, der lider af det, og for alle pårørende.

Ren mund

Tandtråd, tandstikker, tungebørstning og mundskyl. Hvad virker, og hvordan virker det? Læs her om, hvordan du holder mund, tunge og tænder rene.

Fra debatten: Jeg er i nød - og smerte!

"Jeg er lige flyttet til Frankrig og har fået lidt af et akut problem. Mine visdomstænder har længe været ved at vokse ud, men det gør så sindssygt ondt hele tiden. Kan det være betændelse?"

Tidligere temaer:

Annonce