Annonce

Tisser dit barn i sengen om natten?

Derfor bliver børn sengevædere

Ingen ved med sikkerhed, hvad der forårsager sengevædning, men forskellige faktorer kan spille en rolle. Se her, hvad de tre vigtigste faktorer er.

Sådan behandles sengevædning

Lægen vil spørge ind til, hvornår barnet fik kontrol over vandladningen om dagen, om der er andre relevante problemer, og om andre i familien har haft lignende problemer. Dernæst vil lægen undersøge barnet, føle på maven og undersøge kønsdelene for eventuelle misdannelser.

Find de rigtige hjælpemidler til dit barn

At være våd i sengen om natten og/eller våd i bukserne om dagen er et stort problem, både socialt og praktisk. Der findes hjælpemidler der kan øge livskvaliteten og gøre hverdagen lettere for børn og forældre.

Renlighed - hvornår og hvordan?

Mange forældre spørger om, hvornår det er tid til at træne renlighed med deres børn. Svaret er, at det er vigtigt at begynde, når barnet viser interesse for, hvad der kommer i bleen eller ønsker at komme på toilettet. Børn lærer nemlig bedst, når de er interesserede.

Bruger: Hjælper hypnose mod inkontinens?

“Min søn blev renlig, da han var omkring tre et halvt år. Da han skulle begynde i førskole (SFO), begyndte inkontinens-problemerne så småt at dukke op. Hvad kan jeg gøre? Kan hypnose hjælpe min søn?” Se her, hvad læge Søren Rittig svarer.

Tidligere temaer:

Annonce