Annonce

Tjek dine øjne: Trænger du til briller?

Langsynethed - den hyppigste synsdefekt

Bliver ting sløret, hvis de er tæt på dig, mens alt er klart, så snart de kommer på afstand? Så kan det være, at du lider af den mest hyppige synsdefekt, der findes.

Nærsynethed - når tv'et slører

Sidder du altid med snuden helt ind til bogen, når du skal læse? Eller undrer du dig over, hvorfor underteksterne på tv'et er blevet så uskarpe? Så er du måske nærsynet.

Sådan undgår du øjenbetændelse

Mange af os vil opleve at få øjenbetændelse på et eller andet tidspunkt i vores liv. Det kan være ganske ufarligt, men det kan faktisk også smitte. Læs med her og find ud af, hvordan du undgår at få irriterede og betændte øjne.

Fordele og ulemper ved laseroperation

Er du en af dem, der har overvejet en laseroperation for at slippe for generende kontaktlinser eller briller, der dugger om vinteren? Inden du tager beslutningen, så kan du læse om fordele og ulemper her.

Tunge øjenlåg kan opereres

Når man kommer op i årene, sker det for nogle, at øjenlågene bliver tungere og tungere. Visse mennesker oplever faktisk, at øjenlåget skygger for synet - og så er det jo meget rart, at der findes en løsning.

Quiz: Hvor meget ved du om dine øjne?

Er det sandt eller falsk, at en kontaktlinse kan forsvinde bag øjet? Og kan dine øjne sidde fast, hvis du gør dig skeløjet? Tag testen og find ud af, hvor meget du ved om dine øjne.

Temaer i 2012:

Tidligere temaer:

Annonce