Annonce

Godt nytår!

1. Blærebetændelse

Blærebetændelse er en ubehagelig infektion i blæren, som giver svien og smerter ved vandladning. Har du haft blærebetændelse i 2012? Så er du langt fra den eneste.

2. Forhøjet blodtryk

Selv om forhøjet blodtryk i sig selv sjældent kan mærkes, kan det have mange alvorlige følgevirkninger. Forhøjet blodtryk forbindes ofte også med stress. Hvornår har du sidst fået målt dit blodtryk?

3. Diabetes

Hver dag får 73 danskere konstateret diabetes. Sygdommen kræver mange omlægninger i hverdagen, så man kan godt forstå, at der er mange, der har brugt tid på at læse om diabetes i løbet af året.

4. Mavesmerter - hvad kan det være?

Rigtig mange danskere lider af en eller anden form for maveproblemer, der er generende i hverdagen. Denne artikel kan give dig en idé om, hvorfor du har smerter i maven, og derfor er det den fjerde mest populære artikel på Netdoktor i år.

5. Smerter i maven

Mavesmerter vil ofte skyldes diaré, forstoppelse eller irriteret tyktarm. Men det kan også være madforgiftning, menstruation og meget andet. Mavesmerter kan have mange årsager, og derfor er det rart med en oversigtsartikel som denne.

6. Irriteret tyktarm

Irriteret tyktarm er en lidelse, som rammer rigtig mange danskere, og i årets løb er flere og flere danskere blevet opmærksom på lidelsen, som er helt ufarlig, selvom den er generende.

7. Halsbetændelse

Vi oplever stort set allesammen at blive snottet, forkølet, få ondt i halsen eller lægge os med influenza mindst én gang om året. Og halsbetændelse er heller ingen undtagelse. Er man i tvivl om, hvorvidt man har halsbetændelse eller ej, kan man med fordel læse denne artikel.

8. Kold lungebetændelse

Det er ikke kun halsen, vinteren er gået ud over. Lungerne har tilsyneladende også vakt manges interesse. Har du haft lungebetændelse i år?

9. Skoldkopper

Skoldkopper rammer oftest børn - og kun én gang i livet. Derfor er der nok mange forældre, der lige skal opfriske deres hukommelse med hensyn til lindring af de kløende blærer.

10. Hæmorider

Mere end halvdelen af alle danskere over 50 år har hæmorider, og derfor er denne artikel også meget populær.

2. Forhøjet blodtryk

Selv om forhøjet blodtryk i sig selv sjældent kan mærkes, kan det have mange alvorlige følgevirkninger. Forhøjet blodtryk forbindes ofte også med stress. Hvornår har du sidst fået målt dit blodtryk?

0

Temaer i 2012:

Tidligere temaer:

Annonce