Annonce

Uge Sex - kom godt i gang

Pige: Onani er også noget for dig

De fleste drenge er onani en naturlig del af deres liv - også før deres seksuelle debut. Men for piger kan det være lidt svært at gå til. Det gælder om at finde sit eget tempo og føle sig frem. Få flere tips i vores guide lige her.

Kæleri på værelset

Kæleri - eller ‘petting’ - betyder, at man kæler, leger og pirrer hinanden, så den seksuelle spænding stiger. Alt er tilladt - så længe begge parter nyder det. har I lyst til at prøve petting? Så se her, hvordan I kommer i gang.

Kondomer, p-piller…

…p-plastre og fortrydelsespiller… Sex er dejligt, men hvis det resulterer i en kønssygdom eller en baby, så er det ikke så sjovt længere. Der findes mere end 10 forskellige prøventionsformer - hvilken en passer bedst til dig?

Hvornår har du sidst haft en våd drøm?

Frække drømme kan faktisk føre til, at du som dreng får udløsning, mens du sover, eller du som pige, får en orgasme midt om natten. Synes du, det er lidt pinligt? Så bare rolig - det er helt almindeligt.

Er den skæv?

Nogle drenge vil i puberteten opleve, at deres penis er skæv. Men ingen panik - det er ikke farligt. Kig med her og bliv klogere på din (skæve) penis.

Deltag i debatten: "Er det pinligt?"

"Jeg er 25 år og jomfru. Jeg synes, det er pinligt - hvad synes I?"

Deltag i debatten: "Er den for lille?"

"Jeg er en dreng på 15 år, og jeg er ret nervøs for, at min penis er for lille i forhold til min alder." Se, hvad kvinderne i debatten svarer.

Tidligere temaer:

Annonce