Annonce

Værd at vide om vinterhud

Det kan både svie, klø og virke hæmmende. Selvom vinterhud oftest er ganske harmløst, kan det alligevel give gener, man gerne vil gøre noget ved. Læs her alle de gode råd om vinterhud.


Sunde råd om tør hud

Tørre pletter omkring munden eller forskellige steder i ansigtet – noget mange er ramt af særligt i vintermånederne, hvor ansigtshuden bliver vejrbidt af den kolde luft. Men hvad skal man gøre ved det? Find de gode råd her.

Forkølelsessår

Hvis man har været på skiferie kender man det sikkert godt: Direkte lys kan give forkølelsessår. Men en kraftig forkølelse, der svækker immunforsvaret kan også gøre virus aktivt igen og give forkølelsessår.

Hudlægen svarer: Pletvis tør hud i ansigtet

"Jeg har pletvis tør hud i ansigtet, som gør, at jeg har rød hud på kinderne og over næsen og lidt på hagen og i panden. Det er ikke så slemt, at man umiddelbart lægger mærke til det."

Hudlægen svarer: Revner ved mundvigen

"Jeg har nu i 3 uger haft det problem, at huden i begge mundviger revner hver gang jeg åbner munden meget. Der er ingen sår, men det gør bare ondt hver gang."

Hudlægen råder om: Vinterhænder

"Jeg har fået lange halvdybe sprækker/revner på de yderste led af mine fingre. Revnerne er især på langs og er kun på bagsiden. Revnerne er som åbne sår, og det gør virkelig ondt og strammer samtidig."

Annonce