Annonce

Viser vægten for meget?

Hvorfor bliver man overvægtig?

Det er sikkert et spørgsmål, som mange stiller sig selv. Find ud af, hvad overvægt egentlig betyder for ens helbred, og hvornår man bliver betegnet som overvægtig. Læs blandt andet om fedtdepoter, BMI og årsager til overvægt.

Det, som følger med

Det er ikke kun vægten, man skal kæmpe imod. Der følger også en masse andre ting med, når kroppen bærer rundt på for mange kilo.

Sådan fordeles fedtet

Det er ikke al fedt, der er farligt, men vi skal stadig passe på med ikke at få for meget. Læs med her og bliv klogere på, hvordan fedtet fordeler sig rundt på kroppen.

Overspiser du også?

Udover anoreksi og bulimi findes der en tredje spiseforstyrrelse – nemlig overspisning. Hvem lider af overspisning, og hvilke symptomer skal man holde øje med? Find svarene her.

De psykiske faktorer

Vi spiser ikke kun når vi er sultne, men også når vi skal hygge os i godt selskab. Mad og følelser hænger sammen, og derfor spiller de psykiske faktorer også en stor rolle, når man taler om mad, sult og overvægt.

Debat: ”Overvægt og Diabetes 2 – råd søges”

En bruger søger nogle gode råd til, hvordan man lever med overvægt og diabetes 2. Følg med i debatten og giv gerne dit besyv med. Måske du har et brugbart råd?

Tidligere temaer:

Annonce