Annonce

Problemer med stofskiftet

Få styr på stofskiftet

Stofskiftet forbinder de fleste af os med, hvor let kalorierne sætter sig på sidebenene. Her får du tips til at medtænke dit stofskifte i en slankekur, men du får også indblik i, hvad stofskiftet ellers betyder.

For højt stofskifte

Mærker du en indre uro? Har du let til gråd? Eller er du mere sulten end normalt, uden at du tager på af at spise ekstra? Så lider du måske af for højt stofskifte.

For lavt stofskifte

Især kvinder, og særligt når de er over 60, rammes af for lavt stofskifte. Det kan både betyde træthed, tyndere hår og dårligere hukommelse. Symptomerne kan let forveksles med typiske alderdomssymptomer, så det handler om at være opmærksom.

Hjælp til selvhjælp

For højt stofskifte kan skyldes jodmangel. Her kan du læse om jod, hvordan kroppen bruger det, og hvor du finder det i kosten!

Spørg eksperten

”Jeg har forhøjet stofskifte, og lægerne siger, at det slider på hjertet. Hvad mener de med det?”. Læs ekspertens svar her!

Deltag i debatten

”Nu er min blodprøve endelig normal efter 2 års behandling af for lavt stofskifte, men mit humør er stadig dårligt og svingende”. Er det noget du kender? Del erfaringer og deltag i debatten her!

Temaer i 2011:

Annonce