Annonce

Kan man gøre noget ved talgkirtler på penis?

Spørgsmål

Hej Netdoktor

Jeg har det der på engelsk kaldes pearly penile papules. Det er noget der har generet mig længe og er forholdsvis pinligt. Der er ingen smerter men det ligner en kønssygdom og jeg vil derfor gerne af med den.

Mit problem er at jeg ikke kan finde nogle klare løsninger på nettet og vil derfor høre jer, inden jeg tager ned og får et pinligt møde med min egen læge (hvis man ikke kan gøre noget ved det) om i har hørt om problemet før og hvordan det blev ordnet.

Med venlig hilsen

En spørger

Dreng/mand, 22 år, 180 cm, 70 Kg

Annonce (læs videre nedenfor)

Svar

Kære spørger

Jeg har hørt om problemet en del gange, også her i brevkassen.

Der er tale om en normal variant og på ingen måde noget sygeligt, det er formodentlig derfor du ikke finder mange løsningsforslag.

Det er på ingen måde pinligt, det er en ganske hyppig tilstand hvor talgkirtlerne er lidt tydelige, din læge har sikkert også set det før. Jeg synes ikke de ligner kønssygdomme – kønsvorter el. lignende ser ganske anderledes ud.

Man skal tænke sig meget godt om inden man eventuelt får behandlet noget normalt, tænk på hvor ubehageligt det ville være med komplikationer til en behandling sådan et sted.

Mig bekendt er det ikke en behandling der foregår på urologiske afdelinger nogetsteds, hvis man skal behandles vil jeg tro, at det foregår hos en hudlæge, i så fald henvisning via din egen læge – som nok også vil prøve at tale dig fra det.

Vh

Nanna franck

Urolog

Sidst opdateret: 28.06.2018

Annonce