Intresseområden sparade.
Tack, din epostadress är nu registrerad.
Information

Brugerbetingelser

Vigtig juridisk information til brugere på Netdoktor.dk


Opdateret: 16. Februar 2022

Vigtig juridisk information

Indholdet på Netdoktor.dk er udelukkende til informationsbrug.

Oplysningerne må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge.

Netdoktor.dk kan ikke kraftigt nok opfordre alle brugere med helbredsproblemer om altid at søge læge. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om dit helbred, bør du altid konsultere en læge, før du indleder en behandling.

Indholdet på Netdoktor.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser eller fastlægge behandling.

Netdoktor.dk kan på ingen måde drages til ansvar - direkte eller indirekte - for nogen skader eller gener, der måtte være konsekvensen af brugen eller misbrugen af informationer indeholdt eller forudsat i disse dokumenter.

Alt materiale på disse sider tilhører ophavsretligt Netdoktor.dk - også indlæg der er sendt til et debat-forum. Materialerne må ikke kopieres, sælges, distribueres eller på anden måde gengives uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Netdoktor.dk.

Brugere kan dog frit printe materialet til eget privat ikke-kommercielt brug på disse betingelser:

  • At dokumenterne forbliver hele, uredigerede og uden ændringer.
  • At intet gebyr må tages for privat udlån af materialet.
  • At ophaverettigheder og Netdoktor.dk's navn udtrykkeligt angives som kilde og at disse juridiske informationer vedhæftes.

Netdoktor.dk tager ikke ansvaret for indholdet af indlæg under vor åbne, interaktive debat-sektion. Dets åbne karakter umuliggør en stram, øjeblikkelig kontrol med, hvad der udtrykkes af meninger, hvorfor vi ikke kan gøres ansvarlige.

I stedet opfordrer vi folk, der finder upassende indhold til øjeblikkelig at kontakte os, så vi kan få det fjernet. Vi forbeholder os ret til at fjerne alt materiale, der anses for at være upassende: Pornografisk, stødende, fornærmende, injurierende, kvaksalverisk, udokumenteret, ulovligt eller på anden måde i strid med god moral og etik.

Debatter

Indlæg i debatter under Netdoktor Media er offentligt tilgængelige. Brugerprofiler er som udgangspunkt anonyme, dog har man i debatten på Netdoktor.dk mulighed for at vælge at gøre sin e-mailadresse synlig.

Debatindlæg og brugerprofil kan slettes ved henvendelse til Netdoktor på redaktionen@netdoktor.dk.

Ingen reklamer tilladt

Brugere må ikke med salg for øje promovere eller linke til produkter og eller kommercielle sider. Indlæg der promovere produkter og eller indeholder links til kommercielle sider vil blive slettet uden varsel af redaktionen.

Bidragydere skal opgive deres fulde navn, og må ikke overdrage retten til at sende materiale til andre personer.

Hvis De ikke kan anerkende ovenstående betingelser for at anvende Netdoktor.dk, beder vi Dem forlade sitet.


© Copyright 1998-2022, Netdoktor.dk, All rights reserved. Netdoktor.dk is a trademark.


Du har fravalgt en eller flere cookies, hvilket kan påvirke visse udvidede funktioner på siden.