Intresseområden sparade.
Tack, din epostadress är nu registrerad.
Information

Netdoktor.dk

Kontakt til Netdoktor. Oversigt over ansatte hos Netdoktor Media.


Opdateret: 21. November 2022

Om Netdoktor

Netdoktor.dk er en del af mediehuset Netdoktor Media, der udover Netdoktor.dk består af Kvit.dk, Medicininstruktioner.dk og Tand&Mund.dk.

Vision og mission

Netdoktor.dk tror på, at viden er vejen til alt godt. Vi er stiftet på visionen om at formidle lægevidenskab i et klart og forståeligt sprog for at nedbryde barrierer mellem læge og patient. Vi tror på, at den bevidste patient er på vej frem med krav om bedre behandling, klarere besked og mulighed for at sammenligne behandlingsmuligheder og sundhedsydelser - præcis som vi længe har set den bevidste forbruger sammenligne varedeklarationer og stille krav.

Brugere og besøg

Netdoktor.dk har i gennemsnit 1,4 millioner brugere og 2,6 millioner sidevisninger om måneden.

Størstedelen af alle danskere over 18 år søger information om sundhed og sygdom på internettet, og danskerne foretrækker i høj grad Netdoktor, når de google efter information om specifikke sygdomme på nettet.

Blandt kroniske syge søger 85% af dem som søgte på Netdoktor.dk før et besøg hos lægen også Netdoktor.dk for yderligere information omkring sygdommen efter besøget. (kilde: Publicis Media, 2019). Det viser, at hvis man allerede har brugt Netdoktor.dk vil størstedelen vende tilbage efter et lægebesøg for mere information i et sprog der er til at forstå.

Er du annoncør og har kunder inden for sygdoms- og sundhedssegmenter, så kontakt salgsafdelingen for at høre mere.

Gennemsigtighed

Netdoktor er ikke offentligt financieret, vi modtager ingen offentlige tilskud eller støtte fra private fonde, hvorfor Netdoktors forretningsmodel er baseret på indtægter fra annoncer.

Vi sætter vores uantastelighed over alt, hvorfor vi praktiserer skarp adskillelse mellem redaktion og indtægter fra sponsorer og annoncører efter samme princip som på et dagblad. Det betyder i praksis, at alle vores artikler er skrevet uden indflydelse af kommercielle interesser, og at der tydeligt gøres opmærksom på, hvornår noget er en reklame. Det er vigtigt for os at understrege, at vi aldrig har reklamer i vores tekster – reklamer bliver udelukkende vist som bannerannoncer, hvor brugeren tydeligt vil blive gjort opmærksom på, hvad der er kommercielt indhold.

Lægefaglige skribenter

Flere end 150 af Danmarks mest fremtrædende læger, speciallæger og andre eksperter skriver, redigerer og opdaterer indholdet på Netdoktor.dk samt besvarer spørgsmål fra brugerne i brevkasserne online.

Dette betyder, at vi altid kan være sikre på, at standarden på vores artikler er høj. Vi lægger stor vægt på samarbejdet mellem redaktionen og vores faste stab af eksperter og betragter os selv som en helhed.

Her kan du se listen over alle Netdoktors lægefaglige skribenter.

Det er desværre IKKE muligt at kontakte Netdoktor telefonisk eller per e-mail for at få besvaret lægefaglige spørgsmål. Alle lægefaglige spørgsmål skal stilles til Netdoktors brevkasse

Kontakt

Se kontaktinformation til Netdoktors redaktion, salgsafdeling og ledelse her

Ledige stillinger

Aktuelle ledige stillinger

Adresse

Netdoktor Media A/S
Møntergade 19
1140 København K

Yderligere information

Læs også: Brugerbetingelser

Læs også: Cookie- og privatlivspolitik


Du har fravalgt en eller flere cookies, hvilket kan påvirke visse udvidede funktioner på siden.