Annonce

OBS: Vær opmærksom på, at dette spørgsmål i brevkassen med dertilhørende svar er mere end ti år gammelt. Der kan være sket en udvikling mht. viden og behandling indenfor pågældende emne.

Jeg har tommelfingernegle med en ændret struktur.

Spørgsmål:

Hej NetDoktor

Jeg tror ikke jeg har neglesvamp, men jeg ved ikke hvad jeg skal gøre ved det. Det er mine to tommelfinger-negle. På den venstre er der en revne i neglen, men ikke helt igennem og på den højre tommelfinger går negle op og ned som om det er en masse små bakker! Det er der også lidt af på den venstre. Da jeg gik til lægen sagde han, at jeg skulle tage til hudpleje, men han sagde jeg skulle vente i halvt år for det skete der ikke noget ved. Det har jo været der hele livet. Efter hvad jeg kan huske har min mor det også og jeg ligger mærke til det hele tiden og det generer mig. Har du nogen anelse om hvad jeg kan gøre, så ville jeg blive utrolig glad??

Svar:

Kære spørger.

Du beskriver, at du har tommelfingernegle med en ændret struktur. Jeg har desværre ikke mulighed for at stille en diagnose, da det kræver, at man ser og vurderer karakteren af dine negleforandringer. Jeg vil derfor tilråde dig, at du kontakter din læge og eventuelt bliver henvist til en hudlæge med henblik på at få stillet en diagnose.

Sidst opdateret: 29.04.2003
Annonce