Annonce

OBS: Vær opmærksom på, at dette spørgsmål i brevkassen med dertilhørende svar er mere end ti år gammelt. Der kan være sket en udvikling mht. viden og behandling indenfor pågældende emne.

Min mand går i dametøj!

Spørgsmål:

Kære Birgitte Winkel,

Problemet er, at jeg ikke ved, hvordan jeg skal forholde mig over for min mand. Han går i dametøj!!

Jeg har fundet ud af, at han køber trusser, bh' er, strømpebukser og selvsidende-strømper.

Da jeg opdagede det, sagde han, at det havde han det godt med. Så hvad skal jeg gøre? Er det normalt, at mænd har en trang til at iklæde sig det modsatte køns undertøj under deres eget tøj??

Håber du kan give et svar.

Hilsen en spørger.

Svar:

Kære du.

Du skriver ikke noget om, hvordan du ellers har det med din mand. Jeg synes, at hvis du ellers lever et godt liv sammen med ham, skal du ikke lade hans lyst til at gå i dameundertøj påvirke dit forhold til ham i negativ retning.

"Hver sin lyst" siger man jo - og hvad er normalt? Det ville være fint, om du kunne lade ham følge sin lyst, der måske kunne handle om at få en tæt kropslig kontakt med noget kvindeligt - og det kan jo ikke skade nogen.

Har du talt med ham om hans interesse for dameundertøj, således at du måske bedre kunne forstå ham? Hvis I kan tale om det, er det meget vigtigt, at du har en ikke-fordømmende holdning - snarere lidt nysgerrig og humoristisk med en vis distance. Det er jo ham, det handler om - og ikke dig! I har nogle andre ting sammen, så lad ham have dette for sig selv. Måske kunne det også være et udtryk for, at din mand savner noget pirrende i jeres sexliv, så måske har I mulighed for at tale om dette og være mere eksperimenterende i jeres indbyrdes forhold?

Forsøg at udvise en åbenhed og accept af din mands lyster og vær ikke bange for selv at prøve noget anderledes. Det betyder intet, om det er "normalt", så længe det gør jer to glade og I respekterer hinandens grænser.

Kærlig hilsen fra

Birgitte Winkel,

socialrådgiver, familieterapeut

Sidst opdateret: 13.05.2004
Annonce