Annonce

OBS: Vær opmærksom på, at dette spørgsmål i brevkassen med dertilhørende svar er mere end ti år gammelt. Der kan være sket en udvikling mht. viden og behandling indenfor pågældende emne.

Har I erfaringer med medikamenter, der kan forstørre penis?

Spørgsmål:

Hej Netdoktor.

Jeg får temmelig ofte såkaldte spam-mails fra flere virksomheder i USA, der sælger midler til penisforstørrelse. Pillerne VP-RX er mest omtalt. De skulle efter sigende kunne forlænge penis med flere centimeter i løbet af få måneder. Jeg kan ikke finde noget uvildig dokumentation på dette - kan I hjælpe? Har I erfaringer med medikamenter der kan forstørre penis?

Mvh den nysgerrige

Svar:

Kære Spørger

VP-RX er et naturmiddel, som ganske rigtigt hævdes at kunne forstørre penis. Jeg har dog aldrig set en videnskabelig undersøgelse, som beviste denne påstand.

På en stor international kongres om seksuelle problemer afholdt i Montreal i efteråret 2002, var der en session om mulig forlængelse af penis. Her blev VP-RX overhovedet ikke omtalt. Jeg kender således ikke en uvildig dokumentation for virkningen af VP-RX, og jeg kender heller ikke andre medikamenter, der skulle have en sådan virkning. Jeg forbliver derfor skeptisk og ville ønske, at alle mænd kunne acceptere deres penis, som den er.

Venlig hilsen

Poul Frimodt-Møller

Læge

Sidst opdateret: 19.11.2003
Annonce