Annonce

OBS: Vær opmærksom på, at dette spørgsmål i brevkassen med dertilhørende svar er mere end ti år gammelt. Der kan være sket en udvikling mht. viden og behandling indenfor pågældende emne.

Hvor kan vi få hjælp til vores samlivsproblemer?

Spørgsmål:

Kære NetDoktor,

Hvordan skal man forholde sig hvis man ønsker hjælp til sex- og samlivsproblemer? Vi er begge indstillet på at gøre noget ved en fastlåst situation, men vi har indset, at vi ikke kan klare det uden professionel hjælp. Vi ved ikke hvor vi henvender os. Vi bor i Roskilde amt. Kan du hjælpe os med, hvor vi kan søge hjælp?

Med venlig hilsen to spørgere.

Svar:

Kære begge to.

Tak for jeres brev. Det er positivt, at I begge er indstillet på at gøre noget ved jeres fastlåste situation, og hvis det handler om jeres sexualliv, kan I henvende jer til Rigshospitalets sexologiske klinik , hvor der er kompetente vejledere. Ofte er det jo sådan, at problemer i sexuallivet har sammenhæng med jeres forhold også på andre områder, så det kunne også være en hjælp for jer at gå til parterapi, således at I kunne have mulighed for at få talt ud om jeres forhold mere generelt. I kan få oplyst navne på pertarapeuter ved at ringe til Dansk Psykologforening.

Med venlig hilsen

Birgitte Winkel

Samlivsterapeut.

Sidst opdateret: 30.11.-0001
Annonce