Annonce

Din hjælp gælder livet

Alle kender en med kræft

En moster, en onkel, en ven, en ægtefælle, en far eller en mor. De fleste af os har familie eller venner, der er eller har været ramt af kræft. Derfor er de fleste også klar over vigtigheden i at støtte forskningen, så vi kan blive bedre til bekæmpe den sygdom, der hvert år rammer 33.000 danskere.

230.000 danskere lever i dag med kræft som en del af deres hverdag. Og selvom flere og flere heldigvis overvinder kræften, betyder det også, at flere har brug for hjælp til at komme igennem det ofte både barske og fysisk udmattende forløb, som en kræftbehandling er.

Netdoktor støtter Kræftens Bekæmpelse ved at vise bannere, der gør opmærksom på Landsindsamlingen og opfordrer til, at man melder sig som indsamler. Disse bannere vil du derfor møde rundt omkring på vores website i den kommende tid.

Annonce (læs videre nedenfor)

Meld dig som indsamler

Kræftens Bekæmpelse får stort set ikke tilskud fra offentlige instanser og er derfor helt afhængig af de bidrag, som hver dansker yder. Vær derfor med til at hjælpe de mange kræftramte til et bedre liv ved at melde dig som indsamler:

Den 25. marts 2007 afholder Kræftens Bekæmpelse Landsindsamling. Du kan melde dig som indsamler ved at klikke her(https://www.cancer.dk/landsindsamling ) eller ringe på telefon 7021 2007.

Forskning - ved fælles indsats

Kræftens Bekæmpelse brugte sidste år over 200 millioner kroner på forskning. Det er alle penge, som kommer gennem private bidrag. Og hver dag bliver der taget skridt i retning af at løse kræftens gåde og til at øge vores viden om både forebyggelse og helbredelse. Ved fælles indsats skal og kan dette blive endnu bedre!

Læs mere om Kræftens Bekæmpelse og Landsindsamlingen her...

Sidst opdateret: 19.03.2007

Seneste brevkassesvar om Overordnet

Har du et spørgsmål til Netdoktors eksperter?

Stil dit spørgsmål her

Annonce