Annonce

Netdoktor.dk

Om Netdoktor

Netdoktor.dk er en del af mediehuset Netdoktor Media, der udover Netdoktor.dk består af Altomboern.dk, Kvit.dk, Medicininstruktioner.dk og Tand&Mund.dk.

Vision og mission

Netdoktor.dk tror på, at viden er vejen til alt godt. Vi er stiftet på visionen om at formidle lægevidenskab i et klart og forståeligt sprog for at nedbryde barrierer mellem læge og patient. Vi tror på, at den bevidste patient er på vej frem med krav om bedre behandling, klarere besked og mulighed for at sammenligne behandlingsmuligheder og sundhedsydelser - præcis som vi længe har set den bevidste forbruger sammenligne varedeklarationer og stille krav.

Brugere og besøg

Netdoktor.dk har i gennemsnit 1,4 millioner brugere og 2,6 millioner sidevisninger om måneden.

En analyse viser, at 87 procent af alle danskere over 18 år søger information om sundhed og sygdom på internettet, og at 67 procent af alle voksne danskere besøger Netdoktor.dk. (kilde: The Nielsen Company 2010). Det viser, at danskerne i høj grad foretrækker Netdoktor, når de skal finde information om sygdom og sundhed på nettet.

Er du annoncør og har kunder inden for sygdoms- og sundhedssegmenter, så kontakt salgsafdelingen for at høre mere.

Gennemsigtighed

Netdoktor modtager ingen offentlige tilskud eller støtte fra private fonde, hvorfor Netdoktors forretningsmodel er baseret på indtægter fra annoncer.

Vi sætter vores uantastelighed over alt, hvorfor vi praktiserer skarp adskillelse mellem redaktion og indtægter fra sponsorer og annoncører efter samme princip som på et dagblad. Det betyder i praksis, at alle vores artikler er skrevet uden indflydelse af kommercielle interesser, og at der tydeligt gøres opmærksom på, hvornår noget er en reklame. Det er vigtigt for os at understrege, at vi aldrig har reklamer i vores tekster – reklamer bliver udelukkende vist som bannerannoncer, hvor brugeren tydeligt vil blive gjort opmærksom på, hvad der er kommercielt indhold.

Lægefaglige skribenter

Flere end 150 af Danmarks mest fremtrædende læger, speciallæger og andre eksperter skriver, redigerer og opdaterer indholdet på Netdoktor.dk samt besvarer spørgsmål fra brugerne i brevkasserne online.

Dette betyder, at vi altid kan være sikre på, at standarden på vores artikler er høj. Vi lægger stor vægt på samarbejdet mellem redaktionen og vores faste stab af eksperter og betragter os selv som en helhed.

Her kan du se listen over alle Netdoktors lægefaglige skribenter.

Det er desværre IKKE muligt at kontakte Netdoktor telefonisk eller per e-mail for at få besvaret lægefaglige spørgsmål. Alle lægefaglige spørgsmål skal stilles til Netdoktors brevkasse

Annonce (læs videre nedenfor)

Kontakt

Se kontaktinformation til Netdoktors redaktion, salgsafdeling og ledelse her
Annonce (læs videre nedenfor)

Ledige stillinger

Aktuelle ledige stillinger

Annonce (læs videre nedenfor)

Adresse

Netdoktor Media A/S
Møntergade 19
1140 København K  
Annonce (læs videre nedenfor)

Yderligere information

Læs også: Brugerbetingelser

Læs også: Cookie- og privatlivspolitik

Sidst opdateret: 19.06.2018

Annonce