Annonce

Kosttilskud

Får din krop alt det den har brug for i en travl hverdag? Der findes mange kosttilskud der alle vil hjælpe dig med hvad din krop har brug for. Vil du gerne finde et kosttilskud, der passer til lige netop dig? Vi har samlet en række gode kosttilskud der kan hjælpe dig på vej.

Dr. Warming Basiscreme med ekstra højt fedtindhold til nærende pleje af tør og sart hud

Dr. Warming Basiscreme er en creme med et fedtindhold på 92%. Den anvendes bl.a. til pleje af tør og sart hud. Cremen er meget velegnet ved børneeksem, psoriasis, eksemer, meget tørre og sprækkede hænder efter afspritning og revner på hæle.

Den er et godt supplement til aktiv hudbehandling med lægemidler og er langvarigt fugtighedsbevarende. Cremen efterlader huden blød og smidig og mindre sårbar. Basiscremen indeholder kun tre ingredienser og ingen skadelige stoffer. Virker kløestillende.

Dr. Warming basiscreme bør alle have i hjemmet.

Se mere på: www.consumerhealth.dk

HairLust: Kosttilskud til håret som gummies eller kapsler

HairLust er et dansk hårplejebrand med særligt fokus på bæredygtige og innovative produkter samt fuld gennemsigtighed i produktion og ingredienser - Naturlig, dansk hårpleje når det er bedst.

Sundt hår starter indefra! HairLust har kosttilskud specifikt udviklet til håret, som findes til både mænd og kvinder med tilpassede ingredienser. De kan købes som både naturlige, sukkerfri gummies eller kapsler afhængig af præference.

Med en naturlig og holistisk tilgang til hårpleje, giver HairLust kosttilskud til håret, hårplejeprodukter og hår accessories i samspil de bedste betingelser for et sundere hår. 


Se mere på: www.theHairLust.com

Dr. Warming Critical Care til intimbrug

Dr. Warming Critical Care er en fedtcreme specielt udviklet til intimbrug. Det høje fedtindhold på 92% er særligt velegnet til behandling af gener som tørhed omkring de ydre kønsorganer, lichen sclerose, fissurer og vulvodyni. Critical Care cremen medvirker til opretholdelsen af fugtigheden i området.

Cremen smelter umiddelbart efter påsmøring på tempereret hud og er derfor behagelig at anvende samt let at fordele. Dr. Warming Critical Care indeholder som anbefalet få ingredienser og ingen skadelige stoffer. 

Se mere på: www.consumerhealth.dk

D-vitamin bidrager til et normalt immunforsvar - Vitaminet der er vigtigere end nogensinde

D-vitamin er et fedtopløseligt vitamin. Det dannes i huden ved udsættelse for sollys, men findes også i fødevarer som æg, fed fisk og ost. Om sommeren , når danner huden selv D-vitamin, men om vinteren (fra september til april) er lysmængden i Danmark for lille til, at man selv kan danne tilstrækkelige mængder. Derfor er det sund fornuft, at supplere din kost med et kosttilskud.

Vil du teste dig selv så klik her

Hvad bruger kroppen D-vitamin til?

D-vitamin bidrager til et normalt immunforsvar og en sund inflammationsproces. Netop publicerede undersøgelser viser hvor vigtigt vitamin D er i at støtte immunforsvaret hvilket er høj aktuelt.

Det kan være svært at huske din D-vitamin

Nu kan du få D-vitamin og de andre kosttilskud du bruger i en smart dagsdosispakke - lige til at tage med på farten og som husker dig på dine sundhedstilskud hver dag.

Se mere på: www.zentabox.dk 

Femistina - til sunde urinveje

Femistina er et kosttilskud udviklet til urinvejsbesvær. Femistina anvendes ved de første tegn som uklar og ildelugtende urin, hyppig trang til vandladning, øget trang til toiletbesøg/svie. Femistina indeholder birkebladsekstrakt som bidrager til sunde urinveje, berberisbark som understøtter sunde urinveje, melbærrisekstrakt som bidrager til sunde nyrer, støtter blærens funktion og øger kroppens naturlige modstandskraft mod ydre påvirkninger. Derudover indeholder Femistina D-mannose og FemistinaPlus yderligere også forskolin. Sammensætningen i Femistina er patenteret.

Femistina tages som en 10-dages kur fra de første tegn på besvær. Kan anvendes sammen med eller i stedet for antibiotika. Gravide kan anvende Femistina efter kontakt med læge.

Se mere på: www.femistina.dk

Produkter baseret på naturens skatkammer

Naturen byder på et væld af skatte i form af blade, blomster, stængler, rødder og bark, som hver især består af flere end hundrede indholdsstoffer. Samspillet mellem stofferne betegner den kompleksitet, som vægtes højt, når Natur-Drogeriet udvikler og producerer kosttilskud i Hørning mellem Aarhus og Skanderborg. Naturens balance er fint afstemt og derfor skal kompleksiteten bevares ved at bruge så meget af planten som muligt.

Natur-Drogeriet har siden 1945 brugt dele fra naturens skatkammer i sine produkter, og i det brede sortiment findes blandt andet bestsellere som Urte-pensil, TryptoN*AT og Rødkløver kapsler.

Se mere på: www.natur-drogeriet.dk

Femifert er et kosttilskud til kvinder som ønsker graviditet og rådet til at indtage D-Chiro-Inositol

Femifert indeholder D-Chiro-Inositol. Nogle kvinder mangler dette stof, specielt kvinder med Polycystisk Ovarie Syndrom (PCOS). D-Chiro-Inositol har flere vigtige funktioner i kroppen bl.a. at støtte cellernes signalfunktion. D-Chiro-Inositol har i studier vist en positiv virkning på hormonproduktionen og ægløsning som sammen understøtter kroppens reproduktionsproces.

Femifert indeholder zink som bidrager til normal fertilitet og reproduktion, B6 som regulerer den hormonelle aktivitet samt folsyre som anbefales til kvinder som gerne vil være gravide. Femifert indeholder også Banaba ekstrakt og Ipomea Batatas (sød kartoffel). Sammensætningen er patenteret.

Se mere på: www.femifert.dk

Dokumenteret effekt på gener ifm. overgangsalderen

REGOMEO, fermenteret rødkløverekstrakt fra Herrens Mark er specielt udviklet til at mindske gener i og efter overgangsalderen. Rødkløver hjælper kvinder til en rolig og behagelig overgangsalder i forbindelse med hedeture, øget svedtendens og rastløshed. Citronmelisse hjælper med at bevare et positivt humør og en sund søvn. Pebermynte understøtter fordøjelsen.

REGOMEO fra Herrens Mark er fermenteret med mælkesyrebakterier og er det eneste fermenteret rødkløverekstrakt på markedet. Fermenteringen påvirker kroppens mulighed for optagelse af isoflavoner (planteøstrogener) fra rødkløveren, derudover er ekstraktet ikke pasteuriseret, hvilket bevarer de levende mælkesyrebakterier.

REGOMEO forhandles i Matas, Helsam, Helsemin, eller din lokale helsekostbutik.

Se mere på: www.herrens-mark.dk

Femarelle - når hormonerne spiller os et puds

Femarelle er et kosttilskud i tre varianter, der anbefales verden over. Femarelle er udviklet til de kvinder der ikke ønsker hormoner. Hovedingrediensen i Femarelle er stoffet DT56a, der også er fermenteret. Femarelle er et SERM-produkt som betyder, at det påvirker alle østrogenreceptorer i kroppen undtagen i bryst- og underlivsvæv. Femarelle Rejuvenate er til kvinderne ”på vej”, Femarelle Recharge til dem hvor kendetegnene er på sit højeste og Femarelle Unstoppable er til de kvinder der gerne vil passe på knogler og slimhinder. Femarelle er yderst veldokumenteret og er solgt i millionvis verden over.

Se mere på: www.femarelle.dk

MaquiPro - Biotisk Maquipulver

MaquiPro er en helt ny type kosttilskud udviklet af SUKO Nordic, hvor levende mælkesyrebakterier (1 mia pr. dosis) understøtter hovedingrediensen i MaquiPro som er mørkeblå farvestoffer kaldet anthocyaniner, bedst kendt fra rødvin og blåbær.

Produktet anbefales til efterår og vinter, hvor vi er mere modtagelige for forkølelser.

Bag SUKO Nordic står Peter Kristoffersen og Monica Takamiya Wik, to biologer med forskerbaggrunde indenfor medicinal- og fødevareindustrien.

Anthocyaniner (bioflavonoider) fra maquibær (Aristotelia chilensis) optages hovedsageligt i tyktarmen, og her spiller tyktarmens mikrobiota en vigtig rolle.

Mælkesyrebakterien L. plantarum 6595 (Probi AB) i MaquiPro kan omdanne maqui anthocyaniner, hvilket kan øge effekten af MaquiPro. Fås hos Helsam

Se mere på:


Mangler din krop magnesium?

Magnesium er som kosttilskud en af kroppens vigtigste byggesten!

Magnesium Diasporal Direkte er et af Europas største magnesium kosttilskud og klart førende mht. den videnskabelige dokumentation. Det er velsmagende, let at anvende og bundet i citratform så man sikrer sig den bedste optagelse.

- Magnesium spiller en vigtig rolle for dannelsen af mere end 600 forskellige enzymer i kroppen.

- Magnesium bidrager til transporten af impulser til muskler, så man sikrer en normal muskelfunktion uden kramper.

- Magnesium bidrager til at mindske træthed og udmattelse samt opretholder en normal psykologisk funktion.

- Magnesium vedligeholder desuden normale knogler og tænder

Se mere på: www.biovita.dk

Vita Biosa – en naturlig kilde til mælkesyrebakterier

Vores mave-tarmsystem udsættes ikke længere for den samme mængde mælkesyrebakterier, som tidligere, da mange af de fødevarer vi indtager, mister de godartede bakterier gennem pasteurisering og kunstig konservering.

En naturlig kilde til mælkesyrebakterier er økologiske og fermenterede fødevarer. Som et alternativ til mange kosttilskud anbefales drikken Vita Biosa, der indeholder aktive mælkesyrebakterier, organiske syrer og 19 forskellige urter.

Vita Biosa fremstilles gennem en nænsom fermenteringsproces, hvor alt sukkerindhold omsættes til organiske syrer, hvorfor drikken som færdigt produkt er fri for sukker. Den er desuden fri for mælk, gluten og kunstige konserveringsmidler.

Se mere på: www.vitabiosa.dk

ColoDan® Whole Colostrum

Colodan Whole Colostrum fra Biodane Pharma er et kosttilskud bestående af 100% colostrum (råmælk) fra danske køer.

Colostrum har et højt indhold af protein og immunoglobulin G, og et dagligt tilskud kan give kroppen et boost.

Colodan Whole Colostrum adskiller sig fra andre colostrumprodukter på markedet, der typisk er affedtede og tilsat kulhydrat og andre fyldstoffer.

Colodan Whole Colostrum har en sammensætning, der svarer til colostrums naturlige sammensætning, da intet er tilsat, intet er fjernet, ud over vand.

Colodan Whole Colostrum er produceret med en specielt udviklet, patenteret og skånsom teknik, så de bioaktive stoffer bevares.

Se mere på: www.biodanepharma.com

Styrker immunforsvaret og slimhinderne

AVIVIR Aloe Vera kosttilskud bidrager til kroppens naturlige forsvar mod mikroorganismer og hjælper til at forbedre kroppens immunforsvar. Aloe Vera hjælper samtidig med til at opretholde sunde slimhinder som er kroppens første forsvar.

AVIVIR Aloe Vera Kosttilskud findes som Drikke Aloe Vera Naturel og med æblesmag samt som kapsler.

Produkterne kan købes på apotekeren.dk

I AVIVIR Aloe Vera anvendes kun ACTIValoe®, som er tre gange mere aktiv end den naturlige Aloe Vera plante. Dette skyldes en speciel patenteret proces som bevarer og forbedre optageligheden af det vigtige stof Acemannan.

Se mere på: www.AVIVIR.dk

Annonce