Annonce

Kosmetiske behandlinger

Er du ked af uønskede rynker eller slap hud og vil du genskabe dit yngre selv, så kan løsningen være en kosmetisk behandling eller indgreb. Der er mange muligheder for at blive den smukkeste udgave af dig selv. Kosmetiske behandlinger kan både være operative indgreb, ydre behandlinger og vigtigst af alt, at det foregår i trygge rammer. Nedenfor har vi samlet en række eksklusive klinikker, speciallæger og kosmetiske behandlere, hvor høj kvalitet, tryghed og rådgivning går hånd i hånd. 

HudCenter Mølholm/Dermatologisk Laserklinik

Et af Europas absolut førende hudcentre indenfor kosmetisk laser- og injektionsbehandling.

På HudCenter Mølholm varetages konsultation og behandling under et meget tæt samarbejde mellem dermatologiske speciallæger og specialsygeplejersker, der er uddannet på højeste faglige niveau.

Såvel læger som sygeplejersker underviser og deltager løbende ved internationale kongresser og konferencer og laver forskning inden for bl.a. laser- og kosmetisk behandling.

Vi er med baggrund i vores ekspertise og store erfaring i stand til at vurdere og målrette behandlingen specifikt i forhold til netop dine ønsker og behov. Derfor kan du altid føle dig i helt trygge hænder hos os.

Se mere på: www.mølholm.dk

Naturlig, æstetisk skønhed hos CeriX

CeriX er Danmarks største og mest eksklusive kæde af kosmetiske speciallægeklinikker. Hos CeriX tilbyder de en bred vifte af kosmetiske skønhedsbehandlinger. Mantraet er, at en behandling skal føles som en oplevelse af velvære med gennemført luksus fra start til slut. Fælles for alle behandlinger er endvidere ønsket om at få den enkelte til at føle sig som den bedste udgave af sig selv – smukkere, friskere og mere velplejet.

Er du én af de mange, der har fået øjnene op for kosmetiske behandlinger, og er du nysgerrig på dine muligheder? Måske er det nu, du skal rynken mellem brynene til livs, eller måske er du ved at være klar til at kvitte skraberen, blødende rifter og indgroede hår til fordel for permanent hårfjerning? Så tilbyder CeriX gratis og uforpligtende konsultation på alle kosmetiske behandlinger.

Se mere på: www.cerix.dk 

Foryngende PRP-behandling til ældet hud, ar og strækmærker

Huden taber med tiden kollagen og elastin og dermed sin spændstighed. Derudover opstår pletter, ar, strækmærker osv. Hudkvaliteten kan forbedres med hudplejeprodukter eller laser, men en mere naturlig, varig løsning kan være PRP-behandling.

Ved PRP opkoncentreres vækstfaktorer og blodplader fra en simpel blodprøve af dit eget blod. Dette plasma indsprøjtes under huden eller påsmøres efter microneedling der hvor man ønsker hudforbedring. Blodplader er en vigtig del af kroppens naturlige helingsproces, og PRP stimulerer kollagen- og elastin-vækst og forbedrer hudens glød, tekstur og spændstighed. PRP anvendes især på ansigt og hals, acne-ar og strækmærker og kan kombineres med laser-behandling.

Se mere på: www.agata-privathospital.dk

Bliv den bedste udgave af dig selv med en sikker behandling på en klinik med høj faglighed

Hos plastikkirurgen.dk udføres kosmetiske behandlinger med botox og filler. Herudover udføres kosmetisk kirurgi.

Hos plastikkirurgen.dk sætter vi altid kunden i centrum. Målet med behandlingerne er at genskabe den bedste udgave af dig selv på en sikker måde, da vi aldrig går på kompromis med sikkerheden. Behandlingerne udføres derfor kun af autoriserede speciallæger som har grundigt kendskab til ansigtets anatomi. Det er vores måde at sikre høj faglighed og dermed være med til at give patienter tryghed ved hver behandling.

De kosmetiske behandlinger kan hjælpe til at fjerne uønskede rynker samt give fylden tilbage til ansigtet, hvor den med alderen er svundet. Da klinikken ejes og drives af speciallæge i Plastik- & Rekonstruktionskirurgi & Kosmetisk kirurgi, Ph.D Liselotte Sabroe Ebbesen, er du aldrig i tvivl om den høje faglighed. Ikke alle patienter er tjent med at blive ved med at blive behandlet med botox og/eller filler. Der er kommer formentlig et tidspunkt, hvor det giver bedre mening med en kirurgisk behandling, hvor holdbarheden af behandlingen holder i flere år. Det kan være øjenlågskirurgi, ansigtsløft, halsløft, øjenbrynsløft, næsekirurgi eller læbeløft. Klinikken tilbyder ligeledes lipofilling, som er transplanatation af patientens ejet fedt til ansigtet i stedet for fillerbehandling. Fordelen ved denne behandling er, at det transplanterede fedt ligeledes indeholder stamceller som er med til at hæmme hudens aldringsproces.

Klinikkens værdier er høj faglighed, patient tryghed, diskretion, etik, ordentlighed, æstetik, naturlighed, skønhed og højeste kvalitet.

Se mere på: plastikkirurgen.dk

Æstetisk behandling i særklasse

Visionen med de 4 m’er – mennesket, materialerne, metoden & målet!

Gennem videnskabelige og banebrydende kvalitetsprodukter tilbyder vi behandlinger rettet mod det enkelte menneske – en vision om at imødekomme skønhed og afspejle harmoni mellem krop og sjæl. Morgendagens skønhed er levende, generøs og mangfoldig og kræver derfor konstant nytænkning og søgen efter udvikling. For at opfylde disse krav skubber vi hele tiden til grænserne for videnskab, teknologi og kreativitet.

Klinik Inito har speciale i avancerede Botox behandlinger både medicinsk og kosmetisk og udfører endvidere med æstetisk præcision og balance, filler-behandlinger med Belotero.

Se mere på: www.inito.dk

Vil du være den bedste udgave af dig selv?

Klinikken drives af sygeplejersken Maria Dam. Derudover er der tilknyttet en speciallæge.

Klinikken anvender de nyeste teknikker indenfor kosmetisk behandling, herunder rynkereduktion, læbeforstørrelse og ansigtskontuering.

Vi bestræber os på et naturligt, harmonisk og æstetsk resultat og tilbyder altid en gratis uforpligtende forundersøgelse hos læge og sygeplejerske.

Desuden tilbyder klinikken HydraFacial som er den seneste og mest avancerede og skånsommeteknik inden for hudforyngelse. HydraFacial er den eneste hydradermabrasion som – i en ogsamme behandling – renser, peeler og tilfører fugt og beskyttende antioxidanter.

Vi har fleksible åbningstider, og det betyder, at din behandling kan forgå både dag/aften & weekend. Ring for aftale udover normal åbningstid.

Se mere på: www.mariadam.dk

Annonce