Du kan til enhver tid afmelde vores udsendelser ved at klikke på et link, der findes i alle udsendelser. Her kan du læse mere om Netdoktors privatlivspolitik.
Som nær pårørende til en prostatakræftpatient kan man tilbyde vigtig støtte, men det er vigtigt også at passe på sig selv og ikke tage helt over.
Åreknuder opstår når blodårenes veneklapper i benet ikke fungerer, så blodet løber den forkerte vej. Det får blodet til at stoppe til og der dannes åreknuder. Åreknuder kan behandles. Læs mere om det her.
Sår på benet kan vi alle få, men af og til vil sårene ikke heles, det vil sige, at de bliver kroniske. Kroniske fod- og bensår rammer omkring 0,3 procent af den danske befolkning og forekommer hovedsageligt blandt ældre mennesker.
Et skinnebenssår kan opstå uden nogen kendt årsag. Men det kan også opstå efter slag eller stød mod benet, hvorefter såret ikke vil hele.
Hævede ben kan skyldes ophobning af væske – dette fænomen kaldes også ødemer. Væskeophobningen opstår som følge af en ubalance i systemet, der styrer væskefordelingen i kroppen.
Nykturi er det latinske udtryk for, at man har behov for at tisse om natten. Man forbinder ofte natlige vandladninger med ældre mænd, hvilket skyldes, at det er hyppigt forekommende ved symptomgivende godartet forstørret blærehalskirtel. Nye undersøg...
Blodprop i lungen giver symptomer som åndenød, stik i brystet m.m. Lungeblodproppen opstår, når en prop af størknet blod kommer ind i lungernes kredsløb, hvor den sætter sig i lungepulsårerne
Besvimelse kan have mange årsager med udgangspunkt i hjerte, kredsløb, blodtryk eller åndedræt. Læs mere om de forskellige årsager her.
Hvilke ting bør du være opmærksom på, når du er gravid og skal ud at rejse? Bliv klogere her, når jordemoderen besvarer gængse spørgsmål om graviditet og rejse.
Eksem viser sig med rødme, blærer, revner og kløe. Eksem kan komme på hele kroppen og der findes flere former for eksem. Læs mere om de forskellige former for eksem her
Vidste du, at Netdoktor har et stort udvalg af online magasiner om sygdom og sundhed. Du kan blandt andet blive klogere på ADHD, svær overvægt og CLL. Se udvalget her. »
Netdoktor laver nyhedsbreve både til dig, der er syg, dig der er pårørende og dig, der bare er interesseret i sundhed og sygdom. Se udvalget og tilmeld dig her. »
Du har fravalgt en eller flere cookies, hvilket kan påvirke visse udvidede funktioner på siden.