Annonce

Jeg føler mig "slap" under sex.

Spørgsmål

Hej Netdoktor.

Jeg er en pige der er seksuelt aktiv.

Jeg har en kæreste, men når vi er sammen oplever jeg, at jeg til tider kan være fuldstændig slap. Så han også får slap penis, fordi forhuden ikke rigtig kan trækkes tilbage. Han har en normal størrelse penis.

Det er kun nogle gange det sker, det gør mig meget frustreret da jeg egentlig ikke kan mærke så meget. Han siger at det ikke mærkes "som det plejer".

Jeg er i tvivl om jeg er slap, har hørt man kan lave bækkenbundsøvelser. Men har aldrig følt jeg som sådan er "slap", kun i disse tilfælde.

Hvad skal jeg gøre?

Venlig hilsen

En spørger

Pige/kvinde, 22 år, 22 cm, 22 Kg

Annonce (læs videre nedenfor)

Svar

Kære spørger

Du er "seksuelt aktiv” og har en kæreste skriver du - og har måske allerede nogle års erfaringer med kærester?

Det lyder sundt og naturligt. Og glæd dig nu over, at du sikkert har et langt og muntert sexliv foran dig.

Og en af de spændende og fascinerende ting ved god sex er, at det aldrig er helt det samme sus, du oplever hver gang. En gang imellem er du måske "helt vild i varmen", andre gange er det bare godt og dejligt. Og endelig så sker det altså også, at der hverken er lyst eller fornøjelse, når I er sammen.

Og lige nu er der noget, der driller. Ikke alvorligt, men alligevel nok til, at det gør både kæresten og dig kede af det.

Er der noget galt med dig, med ham eller jer begge to?

Nej, siger jeg ganske flot, men tro mig nu alligevel.

Sex er meget andet og mere end samleje med hans lem i din skede, selv om det selvfølgelig er en god og dejlig del af samværet. Men jeg tror, I bruger for megen tid og opmærksomhed netop på det.

I skal starte et andet sted og vise hinanden og jer selv, at I har lyst her og lige nu, snak om det - og kæl for og med hinanden. Fortæl hinanden, hvad I har lyst til lige nu - men vent lige lidt med selve samlejet.

Måske fører det så til, at den ene af jer - eller I begge to - får udløsning. Og er det kun den ene af jer, så hjælper I hinanden, så den anden også kommer med. Brug hånd og mund - som lyst og lejlighed nu byder sig til.

Måske er det nok for jer begge to lige i denne omgang. Eller også stiger lysten under kæleriet så meget, at I simpelthen smelter sammen i et dejligt samleje.

Nå, siger I så, det er netop dér, problemet opstår.

Jamen så er det bare at klø på med kæleriet og kysseriet igen, til “klokkerne ringer”.

Men selvfølgelig skal I også være velfungerende rent teknisk og anatomisk.

Du antyder, at han måske har forhudsforsnævring, som måske giver ham problemer, når han får rejsning. Du skriver, at "forhuden ikke rigtigt kan trækkes tilbage”.

Det skulle nu ikke kunne give problemer, som dem, du beskriver. Men hvis han er i tvivl, bliver han nødt til at tale med sin læge om det. Du skriver også, at du “til tider kan være fuldstændig slap”. Jeg går ud fra, at du mener, at dine muskler i bækkenbunden slapper af.

Det kan du meget let finde ud af, om de gør, ved at knibe sammen i bækkenbunden, som hvis du var ved at tisse i bukserne.

Med to fingre i skeden, kan du mærke, om du kniber godt sammen - og så slappe af igen. Men det er jeg overbevist om, at du gør og kan, hvis bare du er opmærksom på det - også når I har sex. Ellers kan du træne - alene eller sammen med ham.

Flere knibeøvelser tror jeg ikke, du behøver.

Om det så var sådan, at du var “stor” og han var “lille”, havde det ingen afgørende betydning for et godt sexliv sammen og for god sex med lyst og fantasi.

Altså bare mas på.

Med venlig hilsen

Erik Fangel Poulsen

Speciallæge i kvindesygdomme

Sidst opdateret: 18.01.2018

Annonce