Annonce

OBS: Vær opmærksom på, at dette spørgsmål i brevkassen med dertilhørende svar er mere end ti år gammelt. Der kan være sket en udvikling mht. viden og behandling indenfor pågældende emne.

Min kæreste brød sig ikke om smagen, da han slikkede mig.

Spørgsmål:

Kære NetDoktor,

Min kærestes og mit forhold er rimeligt nyt: I starten var vi meget forelskede og kunne ikke være væk fra hinanden ret længe af gange. Problemet opstod efter, at vi havde været i seng sammen og han havde slikket mig og syntes, at jeg smagte "forkert". Nu tror han, at jeg er uhygiejnisk. Jeg går i bad hver dag og nogle gange endda 2 gange om dagen. Jeg vasker mig altid i skridtet og er testet ved lægen og er sygdomsfri. Det var lige efter en menstruation, det skete og jeg har læst, at man "smager" forskelligt alt afhængigt af hvor man er i sin mentruationscyklus. Det har jeg prøvet at forklare min kæreste, men han er vist skræmt af den ene oplevelse og har svært ved at tro det.

Så er der det "lille" problem, at han ikke kan give mig en orgasme under almindeligt samleje. Jeg kan sagtens komme på anden vis - bare ikke ved almindeligt samleje. Min opfattelse er, at sådan er der mange piger, der har det og at jeg derfor ikke er unormal. Det er bare ikke lige noget, der styrker hans ego og så oveni, at han syntes jeg smager grimt.

Har du nogle ideer til, hvordan vi kan komme på rette spor i sexlivet igen. Vi holder utrolig meget af hinanden og vil gerne løse dette problem, fremfor bare at stoppe forholdet, selvom det er rimeligt nyt. På grund af dette er vores sexliv blevet til kyssen, kælen og så at ligge i ske. Noget vi sætter pris på, men vi vil jo også gerne begge to, at vi kan have sex sammen, da det er noget, der betyder meget for os.

Venlig hilsen

R.

Svar:

Kære R,

Du skriver, at din kæreste ikke brød sig om smagen, da han slikkede dig i efterforløbet af en menstruation. Du skriver også selv, at smagen kan ændre sig, alt efter hvor i ens menstruationscyklus, man befinder sig, hvilket er

korrekt. Det samme gør sig gældende for duften. Forskellige kønssygdomme kan også ændre på begge dele. Da du jo er testet sygdomsfri, er forklaringen nok menstruationen. Det skal dog tilføjes, at alle menneskers kropsdufte er forskellige og nogle har en mere ram og gennemtrængende duft/lugt end andre, hvilket foruden sved også kan gøre sig gældende for de øvrige kropsvæskers vedkommende.

Du må derfor lokke din kæreste, til at gentage seancen på et andet tidspunkt i din cyklus og derved finde ud af, hvordan han så reagerer på dine dufte. Der er jo ingen garanti for, at din kæreste finder dine kropsdufte appellerende, hvilket kan være en stor forhindring for et intimt forhold, da dette levn fra vores fortid er en vigtig ingrediens for, at kunne tænde ordentlig på hinanden. ("kemien" skal helst på alle områder være iorden)

Angående "problemet" med den manglende skedeorgasme i forbindelse med samleje, så har du endnu engang selv svaret. Ja det er korrekt, at de fleste kvinder ikke får orgasme ved selve samlejet, men oftere ved hjælp af stimulation af klitoris. Din kæreste har derfor ingen grund til at føle sig ramt på hans ego/maskulinitet.

Håber I får rettet op på jeres sexliv, da I jo åbenbart begge har lyst til dele dette med hinanden.

Med venlig hilsen

Børge Dandanell Thomsen,

læge

Sidst opdateret: 01.02.2004
Annonce