Brevkasse

Spørgsmål   Samliv

Spørgsmål: Jeg har revnet min forhuddsstreng - skal jeg være bekymret?

Kære Netdoktor Jeg var meget alkohol beruset og havde udendørs samleje. Det var mørkt og det begyndte pludselig at svie. Efter samlejen undersøgte jeg penis, og til min overraskelse var der blod overalt, på t shirt, undertøj på pigen osv. Jeg havde et åbent sår på penis glans (fladen mod kroppen) og en revnet forhudsstreng(?)

Jeg vaskede den med lunkent vand den første uge, og gradvist kunne jeg trække forhuden mere og mere tilbage. det er nu ca. 3 uger siden det er sket. Havde samleje i går og der var en underlig smerte under- og efterfølgende sex, i området af såret på glans. Denne smerte er ikke forkommet under løbende onani igennem helingsperioden.

Altså, fik skader på penis (måske ved et stød mod jorden eller lign. i en brændert) fik skader på penis, havde sex i går og nu gør det ondt i området af (antageligt?) helede sår. Der er intet at se fra såret, måske noget der ligner et år i det rette lys. Hvad skal jeg gøre og er det noget jeg skal bekymre mig om?

Med venlig hilsen

En Spørger

Svar:

Kære Spørger

Det lyder som om du har haft et bristet penisbånd/forhudsstreng, det kan ske ved samleje, særligt hvis båndet er lidt kort, det bløder forbløffende meget og ser ganske farligt ud – det er det heldigvis ikke.

Vanligvis heler det af sig selv efter 1-2 uger, det kan bryde op igen ved fornyet sexuel aktivitet. På din beskrivelse lyder det som om du måske også har haft en hudafskrabing på selve glans – det bløder også meget.

I og med du har haft et sår kan der være smerter efterfølgende, det skal dog gerne tage af, hvor hurtigt afhænger af hvor omfattende såret har været.

Du behøver ikke bekymre dig om det, hvis det ikke bliver langsomt bedre kan du tage det op med din egen læge som så evt. kan henvise dig videre

Vh

Nanna Franck

Speciallæge i Urologi


Besvarede spørgsmål under chat

Spørgsmål Besvaret
Jeg får hurtig udløsning, hvad skal jeg gøre?

2021-01-29 | 16:01

Hvorfor skal min læge mærke mig i endetarmen?

2020-10-13 | 17:15

Jeg bløder ved samleje?

2020-07-30 | 23:13

Præstationsangst i sengen

2020-08-7 | 16:25

Jeg føler min mandighed forsvinder!

2020-08-5 | 12:34

Jeg har revnet min forhuddsstreng - skal jeg være bekymret?

2020-05-27 | 01:27


Du har fravalgt en eller flere cookies, hvilket kan påvirke visse udvidede funktioner på siden.

Annons