Annonce

Jeg er bange for mit knæ går af led

Spørgsmål:

Hej Netdoktor.

Jeg er en mand som har meget meget let ved at vride om på mine knæ. Jeg oplevede det første gang, da jeg skulle skyde på straffe.

Jeg var nok 8-9år. Det gjorde mega ondt kan jeg huske.. Jeg har også prøvet hvor jeg skulle løbe op af en sandbakke. Men jeg nået slet ikke op før mit knæ gav efter, og jeg så lå og havde ondt.

Det har jeg oplevet så mange gang i mit liv. Så meget at jeg vil sige det har givet mig trama i dag. Jeg er bange for det sker igen, Jeg kan nogle gange sidde og få den følses at det sker og det så gir et hop i mit ben. Jeg tør ikke løbe mere.

Hvis jeg skal, halter jeg på det ene ben i frygt for det ikke sker, Hvilket osse gir mig lidt ar fordi, hvis nu man skal løbe fra noget eller nogle. Så har jeg et problem. Jeg kan heller ikke rigtigt lege med min datter hvis hun gerne vil lege noget hvor vi skal løbe.

Jeg har tænkt på hvad der kunne gøres og om der er noget at gøre. Jeg ville ønske jeg kunne løbe og ikke være bange. Jeg ville begynde til fodbold hvis jeg fik den mullighed igen.

Svar:

Kære spørger

Det fremgår ikke hvorvidt du er blevet undersøgt af en læge.

Jeg kan ikke ud fra dit brev stille en diagnose, men jeg kunne få en mistanke om at det har noget med belastningen af din knæskal at gøre. Hvis dette er tilfældet ville du kunne have gavn af fysioterapi.

Jeg synes bestemt du skal kontakte din læge, og evt. blive henvist til en ortopædkirurg, hvis din læge er i tvivl.

Med venlig hilsen

Hans Gad Johannsen

Speciallæge i ortopædi og idrætskirurgi

Sidst opdateret: 26.04.2017
Annonce