Intresseområden sparade.
Tack, din epostadress är nu registrerad.
Fakta | Handicap

Samarbejde med Handicapportalen


Opdateret: 1. November 2010

Samarbejde mellem Netdoktor og Handicapportalen

Netdoktor har indgået samarbejde med Handicapportalen.dk omkring en række video-portrætter, hvor man som læser kan se og høre nogle af de mennesker, de lever med et handicap.

Med Handicapportalens store viden, erfaringsgrundlag og kontakter fra handicapverden er personerne til portrætterne nøje udvalgt, så de afspejler virkeligheden bedst muligt. Gennem videoportrætterne får du en fornemmelse af, hvordan det er at leve med et handicap, herunder praktiske udfordringer men også i forhold til sex og samliv.

Samtidig vil Netdoktors lægefaglige artikler supplere videoportrætterne, så du får et nuanceret og ærligt møde med personen, der fortæller sin historie. De medvirkende har gennem portrætterne selv fået muligheden for at fortælle, hvordan det opleves at have en hverdag med særlige udfordringer og et konstant behov for hjælp fra andre.

Du kan her se oversigten over alle artikler om handicap

Du kan her se oversigten over alle video-portrætter

Om Handicapportalen.dk

Handicapportalen.dk er en central spiller på handicapområdet med fokus på nyheder, fakta, tilbud, arrangementer, debatter og meget mere. Ud over at være en vidensportal er Handicapportalen.dk også et mødested for mennesker med handicap, pårørende, kommuner og virksomheder.

Handicapportalen.dk ønsker at udbrede kendskabet til, hvordan mennesker med handicap lever med deres handicap, samt hvad der skal til for at opnå livsglæde og få deres behov og ønsker om et godt liv opfyldt.


Du har fravalgt en eller flere cookies, hvilket kan påvirke visse udvidede funktioner på siden.

Annons