Intresseområden sparade.
Tack, din epostadress är nu registrerad.
Information

Samarbejdspartnere

Netdoktors samarbejdspartnere


Opdateret: 19. Januar 2015

Redaktionelle samarbejdspartnere

Patientforeninger:

Netdoktor samarbejder med en række patientforeninger omkring aktuelle sygdoms- og sundhedsrelaterede emner. Eksempelvis har Netdoktor etableret redaktionelle samarbejder med for eksempel , , og , som Netdoktor linker til fra emnecentrene om henholdsvis astma, allergi, kræft og gigt. Netdoktor giver derfor befolkningen opdateret og aktuel information og kan samtidig med det samlede overblik over foreningerne give patienter let adgang til relevant hjælp, råd og vejledning.

Forum for mænds sundhed:

Netdoktor samarbejder med som er et partnerskab, der arbejder for øget fokus på mænds sundhed. Det sker blandt andet ved at sætte fokus på et særligt tema i forbindelse med den årlige Men's Health week, som i 2015 vil fokusere på unge mænds sundhed.


Kommercielle samarbejdspartnere:

Sygeforsikringen danmark

Netdoktor producerer Sygeforsikringen danmarks elektroniske nyhedsbrev Nyt & Sundt. Nyhedsbrevet udkommer hvert kvartal, og er gratis for medlemmer af “danmark” Nyhedsbrevet er også er tilgængeligt på Sygeforsikringen danmarks hjemmeside og Facebooksiden Nyt & Sundt. På hjemmesiden og Facebook har alle mulighed for at læse med. .

Tilmeld dig vores nyhedsbreve!

Du kan til enhver tid afmelde vores nyhedsbreve ved at klikke på linket i bundet af nyhedsbrevet. Her kan du læse mere om Netdoktors privatlivspolitik .


Du har fravalgt en eller flere cookies, hvilket kan påvirke visse udvidede funktioner på siden.