Intresseområden sparade.
Tack, din epostadress är nu registrerad.
Nyhed | Kræft

Kort om denne mail vedr. konferencen Prostatakræft Highlights 2019


Offentliggjort: 5. November 2019

Kort om konferencenKonferencen Prostatakræft Highlights 2019 – København blev afholdt af Dagens Medicin for tredje år i træk. Det faglige indhold var udvalgt, planlagt og orkestreret af Michael Borre, lærestolsprofessor, overlæge, dr.med., ph.d., Aarhus Universitetshospital.
Konferencen bestod af fire oplæg. Oplæggene var en status og et sum up på de nyeste studier inden for diagnostik og behandling af prostatakræft. Da fokus netop var på ny forskning handlede oplæggene primært om nyt inden for eksperimentel behandling. Indholdet i denne mail kan derfor gøre dig klogere på nogle af de behandlingstyper, som måske/måske ikke vil blive en del af standardbehandlingen på sigt. Det er ikke en oversigt over de eksisterende behandlingsmuligheder – her kan du med fordel læse påNetdoktor.dkKræftens KekæmpelseKonferencens deltager var primært læger med en viden om feltet, så der var tale om gennemgange af en meget stor mængde materiale på meget kort tid. Det er selvsagt ikke muligt at gengive alle de pointer og studier, der blev nævnt i oplæggene. I stedet prøver vi at give dig nogle highlits – altså vigtige nedslagspunkter - der giver et billede af, hvad der har rørt sig inden for prostatakræft-forskningen det seneste år. I mailen finder du også en liste, hvor vi har samlet alle de studer, der blev nævnt i oplæggene, så du selv har mulighed for at dykke ned i materialet og læse mere om de studier, der blev nævnt.Oplæggene blev holdt af følgende fire speciallæger:• Henrik Jakobsen, overlæge, urologisk afdeling, Herlev og Gentofte Hospital, Herlev• Dan Fuglø, overlæge, ph.d., Klinisk Fysiologisk og Nuklear-medicinsk afd., Herlev Hospital• Peter Busch Østergren, læge, ph.d., urologisk afdeling, Herlev Hospital• Henriette Lindberg, overlæge, ph.d., Onkologisk afd., Herlev HospitalKom gerne med feedbackDet er første gang, at Netdoktor rapporterer fra denne type fagkonference. Hvis du har nogle kommentarer eller forslag til, hvad vi kan gøre bedre, hører vi meget gerne fra dig på denne mailadresse: redaktionen@netdoktor.dkDe bedste hilsnerNetdoktor

Tilmeld dig vores nyhedsbreve!

Du kan til enhver tid afmelde vores nyhedsbreve ved at klikke på linket i bundet af nyhedsbrevet. Her kan du læse mere om Netdoktors privatlivspolitik .

Kommentér denne artikel

Der er endnu ingen kommentarer på denne side


Du har fravalgt en eller flere cookies, hvilket kan påvirke visse udvidede funktioner på siden.