Nyhedsbrev
Vil du have information og invitationer til at deltage i spørgeskema-undersøgelser, som handler om blærekræft?
Du kan til enhver tid afmelde vores udsendelser ved at klikke på et link, der findes i alle udsendelser. Her kan du læse mere om Netdoktors privatlivspolitik.
Protein er et af kostens tre næringsstoffer. Kroppen bruger det til alt lige fra muskler til hud og signalstoffer. Desuden kan kroppen forbrænde protein til energi.
Læs med her og få gode råd til blandt andet tømmermænd og halsbrand.
Groft er godt og fuldkorn er fantastisk. Det er stort set rådene for voksne. Men for børnene afviger kostrådet om fuldkorn en lille smule.
Danskerne spiser alt for lidt fuldkorn. Det går ud over folkesundheden. Derfor har en række visionære partnere sat sig sammen for at få danskerne til at spise noget mere fuldkorn.
Hvordan får du fuldkorn til at blive en del af din daglige kost? Her er et par tips til, hvordan du på en helt almindelig dag kan få mere fuldkorn
Kolin bruges til at opbygge dine cellevægge og er helt uundværlig for din lever. Læs med her og bliv klogere på det livsvigtige næringsstof.
Dårlig køkkenhygiejne kan føre til bakterieinfektioner som kan give mavepine, diarré og feber. Her får du gode råd til god køkkenhygiejne.
Fuldkornspartnerskabet sætter nu fokus på fuldkorn til de små poder med et inspirationsmateriale til daginstitutionerne. Her er både opskrifter på sund børnemad, madplaner og sæsoninspiration til det køkkenfaglige personale. Der er pædagogiske fif til, hvordan børnene k...
Man anbefaler en energitæt kost til de helt små. Det vil sige en mad med et højere fedt- og kalorieindhold, end den mad man anbefaler til de større børn og voksne. Læs mere her.
Fuldkorn som rugbrød og havregryn har været helt basale fødevarer i det danske køkken, og denne del af vores kost er af stor vigtighed for vores sundhed.
Hvis du vil gøre noget godt for din mave, skal du give den noget at arbejde med. Altså godt med det grove som rugbrød, fuldkornsbrød, havregryn, fuldkornspasta, natur-ris og så naturligvis alle de dejlige, grove, danske rodfrugter. Sammen med tilstrækkeligt væske og mot...
De mest almindelige former for sukker er glukose (druesukker) og fruktose (frugtsukker), og ikke mindst sukrose, vores almindelige bordsukker, der også kaldes saccharose (rørsukker/roesukker), og som er sammensat af én del glukose og én del fruktose. Andre udbredte sukk...
Vidste du, at Netdoktor har et stort udvalg af online magasiner om sygdom og sundhed. Du kan blandt andet blive klogere på ADHD, svær overvægt og CLL. Se udvalget her. »
Netdoktor laver nyhedsbreve både til dig, der er syg, dig der er pårørende og dig, der bare er interesseret i sundhed og sygdom. Se udvalget og tilmeld dig her. »
Du har fravalgt en eller flere cookies, hvilket kan påvirke visse udvidede funktioner på siden.