Intresseområden sparade.
Tack, din epostadress är nu registrerad.
Annoncørbetalt indhold | Medicin

Bestil receptpligtig medicin online

Hos ApoPro.dk kan du bestille din receptpligtige medicin online -med hurtig levering direkte til døren.ApoPro.dk er ligesom et almindeligt apotek – bare online.

Du får personlig, men også anonym, rådgivning på chat, telefon eller mail. Du kan her spørge ApoPros veluddannede farmaceuter og farmakonomer om dine bekymringer, uden andre lytter med.

Det tager kun et øjeblik at handle på ApoPro.dk, men der er altid god tid til at lytte og give dig de råd, som gør dig tryg.

Personligt, privat og diskret

Med få klik på ApoPro.dk, kan du nemt, hurtigt og sikkert finde din recept og vælge præcis den medicin, du har brug for. Når du har valgt, kontrollerer og pakker ApoPros farmaceuter og farmakonomer medicinen for dig.

Herefter sørger de for at levere medicinen i en diskret og neutral pakke. Din receptpligtige medicin pakkes i en forseglet pose. Det gør de for at værne om dit privatliv, så dine oplysninger om medicin og anvendelse ikke deles med andre.

Rådgivning til din medicin -også anonymt

Har du spørgsmål før, under eller efter du modtager din medicin, sidder dygtige farmaceuter og farmakonomer klar til at rådgive dig på telefon, chat og e-mail på alle hverdage. På chatten har du mulighed for at være anonym.

Du kan føle dig helt tryg

Når du åbner din pakke, finder du et brev, hvori Apopros fagpersonale forklarer det vigtigste fra medicinens indlægsseddel, så du kan føle dig helt tryg ved at bruge medicinen.

Når du bestiller din receptpligtige medicin hos Apopros, er det via MitID.

Du kan dog samtidig bestille håndkøbsmedicin og andre apoteksvarer -og få det hele leveret samlet.

Receptmedicin til børn under 13 år

Du kan sagtens bestille receptpligtig medicin til dit barn. Denne bestilling bliver lavet manuelt af ApoPros faglige team. Kontakt ApoPro på chatten i åbningstiden fra mandag-lørdag, hvis du skal bestille receptmedicin til din baby eller dit barn.

Herefter bliver ordren afsendt til den ønskede leveringsadresse.

Fra 13 år og op

Er dit barn derimod over 13 år og har MitId, er det muligt selv at bestille over hjemmesiden.

 
Tilmeld dig vores nyhedsbreve!

Du kan til enhver tid afmelde vores nyhedsbreve ved at klikke på linket i bundet af nyhedsbrevet. Her kan du læse mere om Netdoktors privatlivspolitik .

Kommentér denne artikel

Der er endnu ingen kommentarer på denne side


Du har fravalgt en eller flere cookies, hvilket kan påvirke visse udvidede funktioner på siden.