Intresseområden sparade.
Tack, din epostadress är nu registrerad.
Fakta | Sport og motion

Råd om motion

Motion er vigtigt for din krop. Faktisk så vigtigt, at det ikke gør noget at have lidt ekstra på sidebenene, så længe man motionerer regelmæssigt.


Opdateret: 8. Juni 2010

1: Dyrk dig selv

Tid til dig selv - helt uden ansvar for hus, hjem eller børn. Motionstid er DIN tid. Nogle synes, det er sjovt at have børnene med, mens andre synes det er fantastisk at kunne 'trække stikket' og være sig selv.

2: Skriv det i kalenderen

Motion skal plottes i kalenderen på lige fod med middagsaftaler og lignende. Du husker dig selv og dine omgivelser på din prioritering ved at få det sat ind i kalenderen.

3: Alt er bedre end intet

Hvert skridt tæller - også dem du vælger at tage op ad den rullende trappe, ved at stille bilen længere væk en normalt eller ved løbe en lille tur i stedet for slet ingen.

4: Gør det sjovt

Der er ikke noget mere dræbende ved motion, når det er kedeligt. Find ud af, hvad der skal til for at gøre det sjovt. Måske en aftale om at løbe sammen med en god ven? Måske skal du melde dig ind i en klub/forening? Du kan også vælge at købe dig til lidt udstyr, der gør det sjovere - for eksempel et pulsur eller en Ipod. Det vigtigste er, at du motiverer dig selv - og ikke holder op.

Læs mere om sport og motion her


Du har fravalgt en eller flere cookies, hvilket kan påvirke visse udvidede funktioner på siden.