Annonce

Samarbejdspartnere

Redaktionelle samarbejdspartnere

Patientforeninger:

Netdoktor samarbejder med en række patientforeninger omkring aktuelle sygdoms- og sundhedsrelaterede emner. Eksempelvis har Netdoktor etableret redaktionelle samarbejder med for eksempel Kræftens Bekæmpelse , Astma og Allergi , og Gigtforeningen , som Netdoktor linker til fra emnecentrene om henholdsvis astma, allergi, kræft og gigt. Netdoktor giver derfor befolkningen opdateret og aktuel information og kan samtidig med det samlede overblik over foreningerne give patienter let adgang til relevant hjælp, råd og vejledning.

Forum for mænds sundhed:

Netdoktor samarbejder med Forum for Mænds sundhed som er et partnerskab, der arbejder for øget fokus på mænds sundhed. Det sker blandt andet ved at sætte fokus på et særligt tema i forbindelse med den årlige Men's Health week, som i 2015 vil fokusere på unge mænds sundhed.

Annonce (læs videre nedenfor)

Kommercielle samarbejdspartnere:

Sygeforsikringen danmark

Netdoktor producerer Sygeforsikringen danmarks elektroniske nyhedsbrev Nyt & Sundt. Nyhedsbrevet udkommer hvert kvartal, og er gratis for medlemmer af “danmark” Nyhedsbrevet er også er tilgængeligt på Sygeforsikringen danmarks hjemmeside og Facebooksiden Nyt & Sundt. På hjemmesiden og Facebook har alle mulighed for at læse med. Sygeforsikringen danmarks hjemmeside.

Sidst opdateret: 19.01.2015

Seneste brevkassesvar om Overordnet

Har du et spørgsmål til Netdoktors eksperter?

Stil dit spørgsmål her

Annonce