Annonce

Fertilitetsbehandlinger

Er du en af de ufrivilligt barnløse?

Der er hjælp at hente for dig der ønsker dig et barn, men endnu ikke er lykkedes.

Nedenfor har vi samlet en række fertilitetsspecialister, sædbanker, præparater og klinikker der tilbyder effektiv behandling indenfor barnløshed.

Fertilitetsbehandling for alle

På fertilitetsklinikken Diers Klinik, har vi specialiseret os i inseminationsbehandlinger (IUI) med partner- eller donorsæd, med landets højeste succesrate. Vi består af kompetente sundhedsprofessionelle som brænder for at opfylde ønsker om graviditet, og hvor vores overbevisning er, at alle, uanset seksualitet og civilstatus, har ret til børn.

Vi har ingen BMI-grænse for fertilitetsbehandling på klinikken. Dette skyldes, at der ikke findes videnskabeligt evidens for, at vægt alene kan reducere chancen for at opnå graviditet.

Vi bestræber os på at behandle uden medicinsk hormonstimulation, ved at følge kvindens naturlige cyklus, og derfor har vi åbent alle årets dage uden ventetider.

Se mere på www.diersklinik.dk


Fertilitetsbehandling i hjertet af København

Siden 1999 har Stork Klinik hjulpet mere end 7.000 ønskebørn til verden– skal vi hjælpe dig?

Vi tilbyder IVF/ICSI, insemination, ægdonation og dobbeltdonation samt samtaler med psykoterapeut.

Vi har ingen ventetid på behandling.

Vores fertilitetseksperter  fastlægger et individualiseret behandlingsforløb baseret på høj faglighed og nyeste forskning med fokus på dine ønsker. Vi anvender det nyeste laboratorieudstyr, der sikrer den mest optimale håndtering af æg og sæd.

Vi hjælper kvinder og mænd fra hele Danmark med samarbejdspartnere i Århus, Næstved og Køge.

Kontakt os for en samtale med vores eksperter i fertilitet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Se mere på www.storkklinik.dk


Copenhagen Fertility Center og Skodsborg Fertility Clinic

Mild IVF, overkommelige priser og altid let adgang til behandling.

Vi er førende i mild stimulation.

Vores forskningslaboratorium har gennem mere end 38 år forsket i og udviklet fertilitets behandling i Danmark. Derfor kan vi tilbyde hurtig effektiv behandling af alle former for barnløshed.

Alle er velkomne, enlige, lesbiske, heteroseksuelle og transkønnede.

Vi foretager insemination både med partner sæd og donor sæd. Vi behandler med reagensglasbehandling (IVF) både enlige og par.

Ønsker du ægdonation har vi under 2 måneders ventetid.

Vi har gratis tilbud om fuld udredning og professionel rådgivning.

Se mere på www.copenhagenfertilitycenter.com


Skive Private Fertilitetsklinik

Skive Private Fertilitetsklinik Aps har i 20 år tilbudt privat reagensglasbehandling i MidtVestjylland: Lokalt, frugtbart og mange stamkunder!

Mange par har valgt Skive til første og efterfølgende børn fordi det både er med gode resultater, personlig kontakt og mindre belastning i hverdagen.

Speciallæge og fertilitetsspecialist Jørn Rolighed står for behandlingen og har som erfarne assistenter Ellis og Ann-Britt, der er gode til at vejlede i telefonen og på klinikken.

Klinikken er bekvemt beliggende på Posthustorvet i Skive med gode apoteker lige i nærheden. De sidste 15 år er behandlingen udført i samarbejde med Ciconia, Aarhus. Kontakt os på tlf. 97510400 / mail@dr-rolighed.dk

Se mere på www.skiveivf.dk


En vellykket fertilitetsrejse

En vellykket fertilitetsrejse skal gerne slutte med det raske ønskebarn. Det er bare ikke altid virkeligheden – hvert eneste år føder raske forældre syge børn.

Vi bærer alle på forandringer i vores arvemasse. Det betyder, at vi er selv sunde og raske, men har en risiko for, at vores barn fødes med en arvelig sygdom.

Hvis forældrene bærer på forandringer i samme gen (fx genet for muskelsygdomme eller evnen til at høre), er denne risiko så høj som 25%.

En screening for de mest almindelige arvelige sygdomme inden graviditeten, kan give jer betydelig viden og hjælpe jer til et rask barn.

Se mere på www.amplexa.dk


Sådan vælger du en sæddonor

Hvis du skal bruge en sæddonor, bør du overveje følgende:

1. Få hjælp hos sædbanken. Der er en del valg og oplysninger at forholde sig til, når man skal vælge sæddonor. Tag kontakt til sædbanken tidligt, så du får overblik over processen og hvad du skal være opmærksom på.

2. Overvej genetisk screening. Sædbankens donorer er grundigt screenet, men kvindens gener spiller også en rolle for barnets helbred. En screening af den, der skal bære barnet, udelukker +400 genetiske sygdomme.

3. Søger du en donor, der ligner dig selv eller din partner? Så er vores digitale fotomatch noget for dig.

Se mere på www.europeanspermbank.com


Baby eller alle pengene tilbage

Fertilitetsklinik IVF-SYD har åbnet fuldt udstyret klinik i Odense, så vi nu kan foretage alle former for barnløshedsbehandling i både Odense og Fredericia.

Vi tilbyder: ”Baby eller alle pengene tilbage” – og vi mener det. Hvis ikke du bliver gravid, får du alle pengene tilbage.

Der er gratis parkering og rigtig god plads til din bil på begge klinikker.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Fertilitetsklinik IVF-SYD.

Kontakt os på tlf: 76245020 eller e-mail: info@ivf-syd.dk

Se mere på www.ivf-syd.dk


Individuel og effektiv behandling

Der er ikke to, der er ens. Derfor finder vi den bedste og mest effektive fertilitetsbehandling for dig og din eventuelle partner Det er vigtigt for dig, såvel som for os, at ægudtagningen foregår så smertefrit, som overhovedet muligt. Vi har ansat anæstesisygeplejersker, der er specialiseret i at smertedække ved ægudtagning ved IVF, ICSI og ægdonation. Derudover tilbyder Trianglen også afdragsordning, der tilpasses specielt til dig / jer efter aftale. Vi er her for jer, og vil gøre, hvad vi kan for at tilpasse jeres kommende fertilitetsforløb på bedst mulig vis - også økonomisk.

Se mere på www.trianglen.dk


Fertilitetsbehandling i trygge rammer og med yderst kompetent personale

Svigter storken?

Hos Freya Fertility i Herning er du i trygge hænder. Vi er en nyopstartet klinik med erfarent personale, som behandler alle former for barnløshed, dvs.:

Vi prioriterer:

  • - Individuel behandling med inddragelse samt god tid til den enkelte
  • - Grundig udredning
  • - At anvende læring fra evt. tidligere forløb
  • - At man føler sig hørt og godt tilpas i processen mod at få ønskebarnet

Klinikken ligger i udkanten af Herning med gode tilkørsels- og parkeringsforhold.

Se mere på www.freyafertility.dk


En sund sædcelle kræver planlægning

Mandens krop er 2,5 måned om at producere en sædcelle. Start derfor gerne med at optimere sædkvaliteten i god tid inden I forsøger at få barn. Følg de generelle livsstilsråd, tag mobilen op af lommen - og hjælp sædcellerne yderligere på vej med Punalpin. Punalpin er et klinisk testet kosttilskud baseret på en patenteret kombination af granatæble og galangarod. Punalpin PLUS indeholder desuden aronia samt mineralerne selen & zink. Selen bidrager til normal dannelse af sædceller, mens zink bidrager til normal fertilitet og reproduktion. Punalpin er udviklet af danske forskere og anbefales af førende fertilitetsklinikker i Danmark.

Se mere på www.punalpin.dk


IVF i naturlig cyklus

Svært ved at blive gravid?

Vitanova hjælper med IVF i naturlig cyklus. Behandlingen er helt uden hormonstimulering, eller med mild hormonstimulering i 3 – 4 dage. Med IVF i naturlig cyklus stiler vi mod kvalitet frem for kvantitet. Altså det ene eller de par rigtig gode æg i stedet for 6 – 8 som hyppigt ses ved konventionel IVF.

Alle kvinder kan hjælpes, men fokus er på kvinder med lav ægreserve (lav AMH), kvinder som er genetisk disponeret for bryst- eller ovariekræft, kvinder med endometriose eller kvinder som ikke ønsker at tilføre kroppen hormoner.

Se mere på vitanova.dk


For os er tryghed, resultater og tilgængelighed altafgørende

Hos Aagaard Klinik tilbyder vi alle former for moderne fertilitetsbehandling. Vores vigtigste opgave er at skabe et individuelt og trygt behandlingsforløb, hvor I føler jer velinformeret om jeres forløb. Vi kan, som den eneste private fertilitetsklinik i Skandinavien, tilbyde ægdiagnostik/ægscreening (PGT), hvis du, din partner eller I begge bærer en alvorlig arvelig sygdom eller kromosomforandring Vi tilbyder også Social egg freezing, der er nedfrysning af kvinders ubefrugtede æg med henblik på at bevare eller forlænge den fertile periode. Derudover har vi vores egen sædbank; Skejby CryoBank.

Se mere på www.aagaardklinik.dk

Annonce