Annonce

Er han interesseret i mig?

Spørgsmål

Hej

For omtrent en måned siden mødte jeg en rigtig sød fyr. Vi datede et par gange, men på vores sidste date sagde han, at han endnu ikke var kommet over sin ekskæreste. De havde slået op ca. en uge før, han havde mødt mig. Første gang, vi mødtes, havde vi sex, men bagefter virkede det slet ikke som om, han var interesseret i bare at "få noget". Efter hvad jeg har hørt om ham, er han mere en fyr, som er ude efter et fast forhold.

Nu er mit spørgsmål så, om jeg skal prøve at kontakte ham igen - altså om der er mulighed for, at han på et tidspunkt er kommet over hende og interesseret i noget nyt? Jeg vil helst ikke være naiv, hvis han nu bare har sagt det med eksen for ikke at sige ligeud, at han ikke er interesseret i mig. Eller hvis han ser mig som en, han har haft lidt trøste-sex med og ikke mere.

Med venlig hilsen en Spørger

Svar

Kære Spørger

Du har mødt en sød fyr, har været sammen med ham et par gange - men nu ved du ikke, om han er interesseret i dig.

Han har for nylig slået op med sin ekskæreste og er måske ikke helt parat til at indlede et nyt forhold. Du er i tvivl, om han er interesseret i dig og har hørt, at han er mere til et fast forhold. Jeg synes, du skal gøre op med dig selv, hvad du er til. Er du så glad for ham, at du kunne tænke dig at have et fast forhold til ham - eller er det godt nok blot at have lidt sex med ham? Når du har fundet ud af, om du virkelig er interesseret i at møde ham igen, synes jeg du skal kontakte ham - men du skal nok gå stille frem. Det kan være helt rigtigt, at han endnu ikke er parat til at indlede et nyt forhold, og han har måske brug for en pause, så han kan komme på afstand af det tidligere forhold. Det er vigtigt, at du respekterer, at han ikke er til det helt store lige nu, så hvis du virkelig ønsker at være sammen med ham, må du ruste dig med tålmoldighed og undersøge, hvad han er parat til.

Med venlig hilsen

BirgitteWinkel

Samlivsterapeut

Sidst opdateret: 20.02.2023
Annonce