Intresseområden sparade.
Tack, din epostadress är nu registrerad.
Fakta | Hudkræft

Vil du fortælle om dit forløb med hudkræft?

Netdoktor søger personer, der har haft hudkræft tæt inde på livet, og som har mod på at dele deres fortælling i et interview.

Opdateret: 5. Marts 2020

Netdoktor søger personer, der har haft hudkræft tæt inde på livet, og som har mod på at dele deres fortælling i et interview.

På Netdoktor arbejder vi hele tiden på at gøre vores leksikon endnu bedre, og netop nu udvider vi vores sektion om hudkræft.

I den forbindelse søger vi personer, som har haft hudkræft tæt inde på livet, og som har tid og lyst til at dele deres historier i et interview, som skal munde ud i en artikel på Netdoktor.

Fortællingerne vil sætte fokus på, hvordan det føles at få stillet diagnosen, om udredning og behandling.

Vil du fortælle din historie?

Formålet med interviewet er at hjælpe andre, der er berørte af hudkræft. Er man selv ramt af hudkræft, kan det være en øjenåbner at høre andre fortælle en historie, der ligner en, man kender fra sit eget liv.

Det er forskelligt, hvad der fylder: Hos nogle er det måske den psykiske reaktion før, under og efter behandlingen, hos andre kan det være den kosmetiske ændring som behandlingen kan medføre, der kan være svær at acceptere. Det er dig, der bedst ved, hvad der er vigtigt at tale om.

Sådan foregår det?

Er du utryg ved tanken om at skulle give et interview, kan vi berolige dig med, at det hele vil foregå meget nede på jorden.

Interviewet foretages af en af vores redaktører og kan finde sted hjemme hos dig selv eller et andet sted, som du finder behageligt.

Du vil selvfølgelig få lov til at læse artiklen, før den kommer på Netdoktor.dk

Er det noget for dig?

Har du lyst til at vide mere? Eller ved du allerede, at det er lige noget for dig? Så skriv en mail til vores redaktør Sille på sr@netdoktor.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Du har fravalgt en eller flere cookies, hvilket kan påvirke visse udvidede funktioner på siden.

Annons