Annonce

Skriveterapi - Din guide til personlig vækst

At skrive dagbog er en billig, enkel og ligetil måde at komme i god kontakt med dig selv og dine inderste ønsker og behov. Den populære bog, om hvordan du kan bruge en dagbog som skriveterapi, kommer nu i en ny udgave med to ekstra kapitler. Ved at bruge denne bog kan du hjælpe dig selv med at:

  • Sætte ord på dine problemer og finde løsninger
  • Få en klarere følelse af mål og mening med dit liv
  • Bryde uhensigtsmæssige vaner og destruktive mønstre
  • Forstå dig selv bedre og hvile mere i dig selv
  • Forbedre dit forhold til dem, du omgås ... og meget mere

Forfatteren viser dig hvordan og hvorfor. Du får masser af inspiration, en værktøjskasse med effektive skriveteknikker, konkrete øvelser og illustrative cases. Når du har læst denne bog, vil dine fingre klø efter at komme i gang!

Baggrund

Adskillige undersøgelser viser, at vi styrker vores psykiske og fysiske helbred ved at skrive om vores tanker og følelser. Vi kan fx blive mindre angste, stressede og deprimerede af at skrive, ligesom vi kan styrke vores arbejdshukommelse, sove bedre, klare os bedre i skolen og nemmere få job. Undersøgelser viser også, at vi kan styrke immunforsvaret ved at skrive, og at det kan lindre symptomerne ved en lang række sygdomme. Skriveterapi kræver ingen forudsætninger og kan passes ind i selv den mest krævende hverdag, fordi du kun behøver at skrive i kort tid ad gangen for at få et udbytte.

Annonce (læs videre nedenfor)

Om forfatteren

Annette Aggerbeck er psykoterapeut, journalist og cand.jur. Annette underviser i skriveterapi og har klienter, der bruger hendes skriveteknikker som led i deres terapi. Hun har udviklet skriveterapi og er også forfatter af Skriveterapi for pårørende. Læs mere om Skriveterapi for pårørende her


Annette Aggerbeck, Skriveterapi - Din guide til personlig vækst, Respekta


Se oversigt over kulturstof

Sidst opdateret: 07.06.2022

Annonce