Annonce

Glæd flere mødre på Mors Dag

Blomster og chokolade er de traditionelle gaver, når mødre verden over hyldes på Mors Dag. Men du kan også varme din mors hjerte med en gave, der hjælper mødre i nød.

Når en kvinde bliver mor, udvikler hun en form for superkræfter: Hun kan være overalt på en gang, hun kan læse dine tanker, og hun har en fantastisk evne til at bringe en følelse af hjem med sig, hvor end hun går.

Selvom mødre ofte kan virke uovervindelige med deres superkræfter, kan det være svært at være mor af flere forskellige årsager. Hun kan være voldsramt, leve i fattigdom eller være på egen hånd med sine børn.

I anledningen af Mors Dag d. 14. maj hylder vi super-moderen. Hvis du mangler en gave til din mor, kan du give hende en, der varmer flere mødrehjerter på en gang, og lader din mors superkræfter række ud over hjemmets grænser. Du kan fejre Mors Dag ved at hjælpe mødre rundt omkring i verden ved at støtte en humanitær organisation i din mors navn. Flere organisationer markerer nemlig Mors Dag med kampagner, der fokuserer på at hjælpe mødre og børn. Du kan på den måde give din mor en gave, som er en håndsrækning fra en mor til en anden.

En Mors Dags-gave med omsorg

Mødre er ofte særlig dygtige til at udvise omsorg. Den superevne kan du hjælpe hende med at sende videre ud i verden til andre mødre som den perfekte Mors Dags-gave.

Her er ideer til organisationer, som du kan støtte på din mors vegne:

Maternity Foundation: Den danske organisation markerer Mors Dag med kampagnen “Red en mors liv på Mors Dag,” som støtter kampen mod mødredødelighed i udviklingslandene. Maternity Foundation står bag appen: The Safe Delivery, der kan assistere fødselshjælpere med at håndtere komplikationer i forbindelse med graviditet og fødsel. Ved donation modtager du et Mors Dag-kort designet af den danske kunstner Sofie Bird Møller. Alle indtægter fra salget af kortet går ubeskåret til Maternity Foundations arbejde med at redde kvinder og børns liv i forbindelse med graviditet og fødsler.

Red Barnet: Du kan glæde din mor med et Mors Dag gavebevis fra Red Barnet. Så bliver der givet hjælp til mødre under graviditeten og fødslen, og samtidig støttes de i at lære at passe et nyfødt barn i dele af verden, hvor ressourcerne er få og forholdene dårlige.

SOS børnebyerne: Giv en mor på Mors Dag ved at støtte SOS Børnebyerne, der på Mors Dag samler ind for at sikre, at udsatte børn får en tryg barndom i en kærlig familie. Det kan være et forældreløst barn, der får en ny SOS-mor i en børneby, men det kan også være støtte til en udsat familie, så fattigdom ikke splitter dem ad.

Få flere nyheder om sundhed i Netdoktors nyhedsbrev


Sidst opdateret: 05.05.2017

Annonce