Annonce

Synstest

Vil du have styr på dit syn?

Hovedpine, trætte øjne, sløret eller ufokuseret syn, er nogle af de første tegn på et svækket syn. Et bedre syn betyder bedre livskvalitet.

Nedenfor har vi samlet en række optikere, der alle kan hjælpe dig med at optimere dit syn.

Få undersøgt om din synsfejl kan rettes

3 ud af 4 kan slippe for deres synsfejl med øjenlaser eller en linseudskiftning. Ved en grundig undersøgelse af dit syn og øje, besluttes det, om du er egnet til en synskorrigerende behandling. Hvert år vælger flere tusinde mennesker at sige farvel til briller og linser på denne måde, fordi de føles som en begrænsning i forhold til hverdagen, sport eller på jobbet.

Behandlingerne er smertefrie og overstået på mellem sekunder og minutter. Når behandlingen er slut, går du hjem og hviler dig. De fleste kan gå på arbejde og køre bil allerede dagen efter.

Se mere på: www.memira.dk

Drag omsorg for dit syn og dine øjne

At se skarpt må ikke tages for givet. Mange bliver født med en synsfejl og de fleste oplever at få brug for briller eller kontaktlinser på et tidspunkt i livet.

Hvis du eller dit barn oplever symptomer, som hovedpine, spændinger, koncentrationsbesvær, dobbeltsyn ved træthed eller sløret syn, bør du bestille tid til en synsundersøgelse, hvor man kan afklare om, det er synet, der er årsagen.

En grundig synsundersøgelse viser om, du har et velfungerende samsyn og det vurderes, om der er et behov for briller eller kontaktlinser, henvisning til en øjenlæge eller samsynstræning af øjnene.

Se mere på: www.frandsenoptik.dk

Ilkjær optik - unikke briller og høj faglig standard

Vi matcher dit ansigt med drømmebrillen.

Designerbriller skiller sig ud fra mængden – og det gør bæreren således også. Investerer du i et par eksklusive designerbriller er det essentielt, at du får dem afprøvet i virkeligheden.

Vi er eksperter i at finde det rigtige par briller til dig, og vi tør sige vores mening. Det sikrer, at brillen matcher dit ansigt og din stil.

Brug vores site til at blive inspireret af vores briller – og kom derefter ned i vores forretning. Så hjælper vi dig med valget.

Hos Ilkjær har vi briller, som alle er valgt med omhu.

Ilkjær er en selvstændig og uafhængig optikerforretning. Derfor har vi valgt de briller, vi har.

Se mere på: www.ilkjaer.dk

Følg med tempoet og slip for digital øjentræthed

Scroll, dobbelklik og swipe, samtidig med at du er på farten. Vores hurtige og opkoblede livsstil stiller større krav til øjnene end nogensinde før. Med ZEISS SmartLife brilleglas får dine øjne den hjælp, de har brug for. Uanset hvad de udsættes for, har du altid et skarpt og behageligt syn.

Se mere på www.zeiss.dk/smartlife

Brille Galleriet - En optiker ud over det sædvanlige

Brille Galleriet finder du i det gamle smukke Latinerkvarter i Aarhus. Her møder du kun specialuddannede medarbejdere, som altid står klar til at hjælpe dig med at finde den bedste og mest moderne løsning inden for briller, solbriller og kontaktlinser.

Vi har et stort og inspirerende udvalg af moderne og smukke brilledesigns i ultimativ kvalitet, og med vores mangeårige erfaring som optiker, kan vi altid give den allerbedste service og rådgivning.

Vores mål som optiker er at give vores kunder de bedste muligheder, de bedste råd og den grundigste synsundersøgelse.

Du er altid velkommen til at komme forbi forretningen i Rosensgade i Aarhus.

Du kan også ringe til os på telefon 86 18 46 45, eller skrive til os på mail info@brillegalleriet.dk.​

Se mere på: brillegalleriet.dk

Annonce