Annonce

Information om sponseret indhold og partnerskaber på Netdoktor.dk

Om sponserede artikler

Sponseret indhold (også kaldet native advertising eller advertorials) er indhold, der er betalt og leveret af den annoncør, der er angivet som sponsor. Det er sponsoren, der er afsender og ansvarlig for indholdet. Ikke Netdoktor Media. Sponseret indhold kan nemt identificeres ved den grå baggrund teksten ligger på samt at der tydeligt med store bogstaver står Sponseret indhold øverst på siden over overskriften.

Alle redaktionelle artikler (artikler med hvid baggrund) er der i mod altid skrevet af Netdoktors egne eksperter eller Netdoktors redaktion og indholdet er helt uafhængigt af annoncører. Redaktionelle artikler kan altid identificeres ved, at de har en tydelig byline med redaktionen som afsender eller navn og titel på eksperten. Alle fakta-artikler er skrevet af fagspecialister indenfor deres felt.

Netdoktor følger retningslinjerne for sponseret indhold

Netdoktor følger i øvrigt retningslinjerne for sponseret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven, samt de presseetiske regler.

Om Netdoktors partnerskaber

Netdoktor samarbejder med en række ikke-kommercielle virksomheder og insitutioner, der arbejder for danskernes sundhed på et evidensbaseret grundlag. Det kan være faglige selskaber, patientforeninger og sundhedsvæsenet.

Disse partnerskaber er et samarbejde, hvor Netdoktor såvel som den givne partner er afsender og ansvarlig for indholdet.


Sidst opdateret: 21.11.2022

Annonce